Uncategorized

Inlocuirea vechiului scris

Sa las o pagina alba este cel mai dureros lucru. Albul imaculat al unei coli care abia a fost dezpachetata din ambalaj imi fura privirea , dar nu intr-un sens bun. Asternarea pe foaie a literelor este frumusetea vietii exprimata prin arta scrisului. Nimic nu este mai frumos decat sa redai viata unor intamplari , sentimente prin scris.
Tastatura a inlocuit pixul , dar prefer sa dau vina pe tehnologie , ca doar nu se poate scrie pe blog cu pixul . Acum nu mai putem gresi la formarea unor litere , putem gresi doar la tastarea lor . Chiar si sunetul pixului pe foaie a fost inlocuit de sunetul tastelor reci , de plastic.
Indiferent de modalitatea de a scrie , de acest lucru nu o sa ma las niciodata.

*Scrisul din imagine este scrisul meu 😀 Click pe poza pentru marire !

Pe final , Stefan (de la proprianaliza.blogspot.ro) mi-a facut o surpriza pe pagina StolenImg . A postat cateva  poze cu cea mai frumoasa actrita . Despre cine este vorba ? Click AICI!

About Mihai Viorel Dragomir

7 thoughts on “Inlocuirea vechiului scris

  1. eu prefer de exemplu sa-mi scriu jurnalul cu mana, desi am avut momente cand am mai scris si in calculator..

    jurnalul chiar este intim si nu as vrea ca peste ani sa nu am o amintire cu evolutia scrisului meu in fiecare an..

    in schimb daca scriu o poveste sau compunere pentru mine atunci scriu pe calculator. dar dragostea mea pentru papetarie, instrumente de scris e prea mare ca sa nu mai folosesc aceasta metoda de a scrie.

  2. Sunt mega hiper ultra îndrăgostit de instrumentele de scris și paradoxal, chiar și de scrisul de mână, deși scriu foarte urât. Abia aștept câte o ocazie să iau un pix și să las urme pe hârtie. Mi se pare minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *