Uncategorized

Fotografii in oglinda

Este ceva la moda sa ne facem fotografii in oglinda dar credeti ca este in regula sa o facem?

Nu uitati ca oglinda este folosita pentru a ne privi in ea si se presupune ca atunci cand o facem sa nu stam prea mult in fata ei.
De ce toate aceste lucruri?

Nu uitati ca in oglinda ne vedem trupul dar interiorul are de suferit. Prefer sa nu merg pe teorie fiindca as fi prea plictisitor si de aceea aleg exemplele.
De ce fetele/femeile sunt mereu nemultumite cand se privesc in oglinda? Atunci cand o fac isi gasesc defecte. V-ati pus intrebarea de ce? De ce nu vorbeste cu nimeni sau cel putin…nu se gandeste pe toata perioada zilei la defectele ei iar cand vine in fata oglinzii o face?
O parte o sa spuneti: ,,Oglinda ii reaminteste acest lucru!” 50% adevarat-50% fals!
DA! Oglinda ii reaminteste fiindca fizic se observa dar oglinda o influenteaza negativ asupra propriului corp/suflet.

Imaginati-va o femeie care dupa o zi de obisnuita vine sa se demachieze in oglinda. Vine acasa, fericita ca isi vede sotul, copiii etc. Cand se aseaza in fata oglinzii, zambetul de pe buze dispare fiindca atunci cand se vede isi doreste altceva. TOTI NE DORIM ALTCEVA! Dar astfel de inducem ganduri negative despre fizicul/psihicul nostru. Nu putem fi toti dupa un tipar, fiecare este frumos si special in felul lui.
Oglinda nu arata adevaratele lucruri, in fata ei palesc toate, ea ne arata doar „minciunile”!
Cati dintre noi nu avem constrangeri atunci cand ne uitam in oglinda? Indiferent de cat de mici sau mari sunt,ele sunt! Si de ce tocmai in fata oglinzii?
Semne de intrebare care raman doar semne de intrebare dar care ne face si pe noi sa ni le punem!

Tagged , , , , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

16 thoughts on “Fotografii in oglinda

  1. Parerea mea e ca una e frumusetea interioara si alta cea fizica.Intr-adevar oglinda e un obiect prin care dispar multe zambete insa nu se poate ca atunci cand ai o clama rosie in par, oglinda sa arate un fluture.

  2. Am sa fiu putin superficiala in raspunsul meu.. dar… eu cand ma privesc in oglinda deobicei in place ce vad… ma enerveaza ce vad in pozele cu mine 😛

    Si acum sa fiu mai serioasa…
    Cred ca oglinda este un obiect al superficialitatii. Stiu ca a fost creata pentru o viata mai buna, dar totodata a deschis o noua era si anume cea a valorii fizice, a aspectului, nu a interiorului. De cand cu oglinda presupun ca oamenii au vrut sa se infrumuseteze, sa puna accent pe aspect..

  3. Uneori imi place sa ma privesc in oglinda, alteori ma simt frustrata daca parul nu mi se aseaza cum vreau eu :). Insa pot spune ca oglinda imi este si prieten dar si dusman si totusi nu as putea rezista sa ma oglindesc in ea nici macar o zi.

    Poate din cauza oglinzii dam doar atentie exteriorului neglijand interiorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *