Uncategorized

Eu si televiziunea

Astazi m-am decis sa pornesc si eu TV-ul… WOW… Dublu ,,Wow” . Mda…spun asta pentru ca eu pornesc televizorul o data la cine stie cat timp , televizorul ramane ultima alternativa in cazul in care nu am absolut nimic de facut.
Asa ca am deschis Tv-ul…mare prostie am facut. Am butonat eu telecomanda care arata exact ca noua dupa 3 de zile de cand o am si butonez eu asa si butonez circa 80 de canale si singurele lucruri pe care le vad sunt : politica , manele , stiri care cuprindeau crime si sinucideri , o caruta de publicitate si restul doar politica.
Deci mi-am pierdut 15 minute din viata in fata unor bazaconii . Dupa ce ca pornesc si eu tv-ul doar cand e sarbatoare nici macar atunci nu gasesc ceva interesant . Sa nu credeti ca nu deschid tv-ul pentru ca-mi pune cineva restrictie , nici gand…am propriul tv dar pur si simplu atunci cand doresc sa aflu ceva …caut pe internet. Atunci cand doresc sa vad ceva…ma uit pe internet . Atunci cand vreau sa ascult muzica…o fac la calculator . Adica de ce sa stau sa butonez prin ceea ce-mi impun altii sa vad cand pot intra pe net si sa vad ce vreau eu… LOGIC !

Daca providerii de tv din tara ar face un pachet de abonament cu doar 6 canale (cele de muzica : MTV , U , Music Channel etc) cred ca la acela m-as abona fiindca sunt singurele posturi pe care las tv-ul deschis… asta cand il las.

Si de ceva vreme nu mai am idei pentru articole. Nu stiu ce am in ultima perioada dar am o imensa lipsa de idei… Asa ca daca aveti o idee pentru un articol va rog sa-mi spuneti.

Tu la ce te uiti la tv ?

About Mihai Viorel Dragomir

6 thoughts on “Eu si televiziunea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.