Uncategorized

Eu si facebook-ul !

Astazi am ,,prins” o captura foarte frumoasa šŸ™‚ Ma refer la o captura foto a nr. de vizualizari šŸ˜€

Ce numar rotund …hihi šŸ™‚

Mai departe va povestesc despre facebook…daaa…stiti voi…acea retea de socializare care desi o folosesc nu prea imi place , nu suna asa credibil nu ? Dar o folosesc mai mult pentru promovarea blogurilor si unii dintre voi stiti asta.Mi-am facut cont de facebook dupa 4-5 luni dupa ce mi-am deschis blogul , pana atunci nu am avut cont de facebook. In fine…sa lasam explicatiile si sa ajungem direct la subiect.

De cca. o saptamana facebook a hotarat sa ma baneze partial.Adica nu mai pot acorda cereri de prietenie ! Facebook a decis ca pagina mea creeaza bug-uri in sistemul lor prin trimiterea de cereri asa ca mi-a banat aceasta optiune , pot doar sa primesc. Insa motivatia lor a fost alta :,,Prea multe cereri acordate” fara raspuns! 100% motivatie jalnica (parerea mea). Majoritatea celor care le-am dat cerere de prietenie sunt persoane din viata reala si persoane pe care le-am cunoscut in mediul online …cu mici exceptii : aprox. 10 persoane ! Abia dau 1-2 cereri / luna dar ei considera ca sunt prea multe…si nici prieteni multi nu am pe facebook !
Altii dau cereri ,,la foc automat” si au 5.000 … 7.000 de prieteni si nu mai sunt banati. In fine… m-am obisnuit cu chestiile astea. Insa banul meu e ,,pana la solutionarea problemei…” !

Astazi am avut o alta supriza.Facebook mi-a dat din nou ban , de data aceasta pe comentarii si nu pot comenta pe profilele persoanelor care nu le am in lista. Din nou…banul nu are termen…e ,,pana la solutionarea problemei” . Jalnic… Alte retele de socializare nici macar nu se ocupa cu „magarii” d-astea!
In fine…macar sa imi dea ban permanent pentru ca o sa folosesc paginile deschise pe facebook fara a mai folosi contul personal.

Tagged , , , , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

7 thoughts on “Eu si facebook-ul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.