Uncategorized

Cat de complicat sa fie ?

Este adevarat cand se spune : ,,Pretuim doar dupa ce pierdem” ? – DA !
Este adevarat cand se spune : ,,Nu stim sa pretuim atunci cand avem” ? – DA !

Acesta este omul , fara prea multe definitii si fara prea multe explicatii pentru ca omul nu poate fi explicat. Incercand sa vorbesc despre oameni este ca si cum as vorbi despre univers , care este nesfarsit !


,,Sa nu vorbim despre oameni , e prea complicat!”

„Adevarat !” , ar spune unii , este prea complicat dar prin complicitatea acestui subiect incerc sa gasesc simplitatea la toate aceste lucruri .

Cand avem ne batem joc , cand nu avem …tanjim ! Cu adevarat patetic…dar unii ar spune ca e normal . Oare asa sa fie ? Pentru majoritatea asta inseamna NORMAL , pentru mine si pentru voi cei care constientizati aceste lucruri si cititi acest articol inseamna PATETIC !

*Sper sa se inteleaga in totalitate sensul bun al acestui articol !


Va doresc o zi minunata in continuare si numai bine !

Tagged , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

14 thoughts on “Cat de complicat sa fie ?

  1. Cu toate acestea nu cred ca fata ar trebui aratata cu degetul. Avem dreptul de a alege pana la urma. Si cum zice si Sorana, sunt prea mult oameni cu caractere diferite. De aia nici lumea nu va fi niciodata perfecta- ar fi o utopie.

  2. Cred ca viata ar fi prea frumoasa daca am stii sa apereciem de la bun inceput ceea ce avem . Nu cred ca oamenii merita o viata prea frumoasa pentru ca oamenii fac lucruri rele de multe ori si cateodata .. cand iti este prea bine , uiti ce e important , si anume CREDINTA . Si tot nu cred ca oamenii o sa isi invete vreodata lectia si o sa aprecieze ceea ce au , asa este , oamenii sunt patetici iar aceasta " boala " cred ca e fara scapare.

  3. Chiar am invatat ceva din asta sa nu mai fac asa de multe greseli si sa apreciez mai mult ce am ,stiam asta dar postul tau mi-a deschis si mai mult ochi. 🙂 Dese ori se intampla ca atunci cand te raspinge cineva clar nu te merita si nu trebuie sa fie ala sfarsitul.

  4. Totusi daca fata nu-l iubea, nu e mai bine asa? Gen, poate n-o fi chiar persoanju negativ care merita numai rele. Oamenii sunt complicati, unici si la fel. Ce poate fi mai frumos de atat? Sau mai perfect de atat? Ai dreptate totusi ;))
    Cu toate ca eu voi considera mereu ca toti oamenii merita numai lucruri bune, pentru ca mereu e ceva bun in ei, oricat de mare, mic sau ascuns ar fi. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *