Uncategorized

Dorinte

Rog pe cei care mi-au vizitat pagina
Sa imi dea un comm ca sa-si recunoasca vina.:))

Astazi o sa va scriu despre ,,dorinte” .
De multe ori ne dorim cate ceva : o masina de la taticul nostru care este multi-milionar , un telefon de ultima fita , o pereche de ochelari de soare de firma , o excursie pe la munte sau la mare etc etc etc .
Dar cati dintre noi ne punem intrebarea : ,,Le meritam oare…? „.
In primul rand ne dorim mereu numai lucruri pamantesti , numai satisfactii fizice ( materiale ) , dar nici de gand spirituale .Cati dintre noi si-a mai acordat atentie propiului suflet ? Cum ne hranim trupul ca sa supravietuim , oare sufletul nu trebuie si el hranit ? Sufletul a fost lasat pe ultimul loc…din pacate ! Si pe urma ne intrebam de ce avem neplaceri in viata , de ce la cel mai mic vant ne aplicam si ne impiedicam de primul obstacol care ne iese in fata . Totusi…sa revenim la dorinte .
Este bine sa ne dorim ceva , dar noi pana acum am oferit ceva ?Vrem doar sa primim fara sa oferim …nu suntem ca lacomi ? …dar sa trecem mai departe…
Cati dintre noi i-a multumit lui Dumnezeu pentru ceea ce are , ca pe urma sa-si doreasca alte lucruri ? Credeti ca banii pot cumpara totul ? NU este adevarat .Ne prefacem mari milostivi si prea-credinciosi in fata celorlalti , dar noi cat timp ii acordam lui Dumnezeu ? EL isi acorda timpul pentru noi pe toata perioada vietii noastre , iar noi nu iI acordam nici macar 2 minute din timpul nostru ,,prea pretios” .
Aici ar mai fi trebuit sa spun si despre ,,speranta” , dar cred ca este deja prea mult , dar totusi o sa scriu o fraza scurta .

Speranta inseamna Viata ! Viata inseamna iubire ! Iubirea inseamna Dumnezeu ! Iar Dumnezeu este TOTUL!

About Mihai Viorel Dragomir

3 thoughts on “Dorinte

  1. ”Când ne rămâne numai Dumnezeu, vom vedea că El ne este de ajuns.”
    Bine ar fi dacă am înțelege asta înainte de a rămâne fără nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *