Uncategorized

Despre vraji in sensul meu

Inainte de toate o sa raspund la o intrebare pe care am primit-o de nenumarate ori pe mail , intrebarea este :
– ,,De cand ai acest blog? ” – Raspunsul : de 7-8 luni ! ce copilas este blogul meu…dar las…creste el ;))

Bun , sa revenim la articol .

Vrajile sunt ,,definite” ca fiind traditii de sute si mii ani care se tin si astazi ca ,,traditie” . Dar acum sa fim sinceri , cati dintre noi mai cred in asa ceva ?
Din pacate , sunt multi cei care cred . Adica in loc sa crezi in Dumnezeu , sa fii un om credincios si sa crezi in iubire , credem in vrajitorie . Suna rusinos… Suntem in secolul XXI si inca mai credem in ceva ce nu exista , mai avem putini si credem in balauri si zmei zburatori. Acest lucru este doar o metoda de escrocherie facuta de anumite persoane pentru a ,,intimida” adversarii si pentru a fi storsi de bani in cel mai patetic mod . Deci eu consider un om care crede in aceste lucru ,,inapt” din punct de vedere psihic . O spun fara nici-o restrangere de inima si fara retinere , si chiar 50% imi pare rau ca o spun . Eu nu cred in asa ceva … Eu sunt credincios , mereu i-am multumit lui Dumnezeu pentru tot , El este cel care imi indruma pasii in aceasta lume pentru ca EL este singurul care poate avea grija de noi pentru ca EL este tatal nostru . Cred ceea ce inseamna Dumnezeu : iubire , caldura sufleteasca , pace si armonie si nici gand in vrajitorie .

Sa ne fie rusine daca mai credem in vrajitorii . Pe mine nu ma poate face nimeni sa cred in asta , pentru a ma face cineva sa cred in asa ceva trebuie sa ma faca sa cred ca este ideea mea , ceea ce acest lucru este IMPOSIBIL !!!

Va recomand cu caldura urmatoarele articole :

– Cutiuta cu idei 5 ! (Un bulgare de lumina)
– Handicapul amintirilor ! : Te vreau inapoi copilarie (Parasita dar nu si uitata)
– Sfat pentru bloggeri ? (C.L.M ‘S BLOG)

About Mihai Viorel Dragomir

7 thoughts on “Despre vraji in sensul meu

  1. Cred ca ideea de vrajitorie mai mult a fascinat omenirea, si astfel multi naivi s-au increzut in ea. Insa sa ai discernamant si sa faci diferenta si sa mai crezi in vraji este grav. Sper totusi ca cei care se lasa inselati sa gaseasca o cale sa revina pe drumul cel bun. Numai bine!

  2. Eu cred în Dumnezeu!
    Oamenilor le e mai ușor să spună că ei cred în vrăjitorie, acest lucru fiind ales le e mai ușor să își trăiască viața după bunul plac.

  3. uuu vraji! Parca as fii intr-o poveste din evul mediu cand oamenii erau arsi pe rug & stuff. E stupid sa crezi in vraji… Niciodata n-am crezut si nu voi crede. Cu toate ca multe persoane din jurul meu cred ca atunci cand o persoana iti vrea cu adevarat raul, aceasta chestiuta functioneaza si risti sa o patesti. Din fericire, cica, functioneaza si cu binele. Eu sunt indiferenta cand vine vorba de superstitii de genul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.