Uncategorized

Despre promovarile facute pe blog

Acum 2 saptamani am primit un mail prin care o persoana pe nume Marius mi-a lasat un link sa il promovez. Dupa ce m-am uitat si eu pe pagina acelei persoane i-am dat un raspuns: „Aleg sa nu promovez acest site datorita continutului care nu-mi place”.
Dupa o saptamana primesc inapoi mesaj: „Si, ce pot face sa fiu promovat?” si i-am raspuns: „Am deschis o pagina pe blog: publicitate pe blog, intrii acolo, vezi daca iti convin taxele si alegi metoda de promovare. Mai pe scurt, platesti!”.
Iar astazi a venit replica de la el, un mesaj in care este revoltat:

Marius Stoica
19:00 (acum 44 minute)

către mine
De ce trebuie sa platesc eu sa-mi fac publicitate pe o pagina de doi bani? Esti la fel de ieftin ca lucrurile pe care le scrii.Pentru unii muma, pentru altii ciuma.Asta e romania noastra si tu faci parte din gunoaiele societatii in care locuim. Auzi la el: numi place continutul. Iti spun eu ceva de blogul tau, e manjit cu c****. Pe altii ii premovezi gratis si miemi ceri bani,dute draq bai baiatule. Daca ma enervezi, iti fac si reclamatie la aia de la google. 

Nici nu stiu cum iti dau voie aia de la google sa tii blogul ala.

 Trimis de pe iPhone.

Acesta este mesajul „colorat” prin care, un cititor si-a varsat nervii pe mine si blogul meu, total degeaba.
Evident ca am raportat acest expeditor si sper ca cei de la google sa-i blocheze adresa de email. Pe mine oricum nu ma mai poata deranja.
In primul rand, pe pagina asta de”doi bani” tu vroiai promovare. Daca era de „doi bani”, atunci de ce ai venit sa-mi ceri sa te promovez?
In al doilea rand, se vede ca orice analfabet a ajuns sa detina un iPhone. Desigur, era necesar sa semnezi la sfarsit ca ai iPhone. Oamenii care n-au trecut pe la scoala, iPhone le trebuie ca in rest, au parte de toate lipsurile mintale.
Iar la sfarsit vreau sa clarific un lucru pe care l-am amintit de zeci de ori:
Imi rezerv dreptul de a promova orice-mi place pe internet (site,blog,vlog etc.).In comparatie cu altii care ajung „sus” cu ceea ce fac si pe urma ajungi sa te rogi de ei sa te promoveze intr-un fel anume iar ei te refuza, eu am promovat tot ce mi-a iesit in cale si mi-a placut. A fost din propria initiativa fara sa cer promovare inapoi. O fac pentru ca vreau si daca mie imi place, prin promovare sunt sigur ca gasesc si alte persoane carora sa le placa acel lucru.
Site-ul,blogul,vlogul etc., care nu-mi place nu beneficiaza de promovare gratuita.Este blogul meu…este alegerea mea. Daca mie nu-mi place un lucru, cum sa-l promovez? Cine doreste,totusi,publicitate pe blog, desi nu-mi place continutul, trebuie sa plateasca. Mi se pare corect, nu?
Pe scurt: PROMOVEZ GRATUIT DOAR CE-MI PLACE! Imi rezerv dreptul de a alege ce sa promovez si ce nu.
Iar daca nu-ti place continutul blogului meu, te invit sa nu mai accesezi aceasta pagina.

Iar pentru cei care nu m-au urmarit de la inceput, din totalul de 520 de articole, am 96 de articole cu promovari! 96 de promovari pe care le-am facut din propria initiativa (poate ma repet) si niciodata nu am cerut promovare in schimb. Si chiar va rog in continuare sa-mi lasati link-uri catre ceea ce faceti,iar daca imi place, va promovez cu cel mai mare drag.

Tagged , , , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Despre promovarile facute pe blog

  1. Cu siguranţă, oricine poate face şi spune orice doreşte pe blogul lui, atâta timp cât nu aduce atingere libertăţii de expresie a celorlalţi oameni din blogosferă şi nu jigneşte.
    Mai mult decât atât, aş vrea să existe imposibilitatea ca expresiile şi cuvintele licenţioase să poată fi postate. Din păcate, asta nu se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *