Uncategorized

Despre necazurile altor persoane

Ceea ce va voi scrie in acest articol este intalnit foarte des in jurul nostru.

In ziua de astazi sunt foarte multe persoane care au necazuri pe diferite planuri : de sanatate , profesionale etc .
Ceea ce trebuie sa stim este ca nimeni nu-si doreste sa aiba un necaz , dar nici fara ele nu se poate in viata aceasta .
Insa sunt multi care se adancesc intr-un necaz in loc sa incerce sa scape de acesta . Necazurile apar de cele mai multe ori in urma deciziilor noastre . Deci necazurile apar datorita noua . Daca ne gandim de 2 ori inainte de a lua o decizie , multe dintre situatii se vor schimba .
Mai este vorba si de necazurile pe baza de sanatate . Si aici la fel , nimeni nu vrea sa fie bolnav , dar cateodata depinde si de noi , si aici vorbesc de ruga . Probabil daca ne rugam mai mult si suntem credinciosi vor mai disparea din probleme . Dar foarte mult , si acest lucru conteaza , este sa invatam sa ne iertam , pentru ca iertandu-i pe cei din jurul nostru , ne iertam pe noi insine . Toti facem greseli , si nu trebuie sa ii judecam pe altii dupa actiunile lor .
In primul rand se imbolnaveste ,,trupul interior” (sufletul nostru) , la urma se imbolnaveste trupul biologic .
Daca mintea noastra este intr-o armonie buna , ceea ce gandim si cum ne manifestam , putem ,,ocoli” anumite intamplari nefericite care ne-ar putea afecta sanatatea .
Acum ma indrept spre final , sunt insa persoane care rad de necazul altuia . NICIODATA nu trebuie sa iti para bine de necazul altuia . Nu vei stii niciodata de ce te vei lovi mai tarziu .Intotdeuna raul se va intoarce impotriva ta .
In loc sa radem , ar trebuie sa consolam acea persoana care trece printr-un blocaj ,,emotional” ; spun acest lucru pentru ca atunci cand esti ,,bolnav” nu numai trupul biologic nu se simte bine , ci si ,,trupul nostru interior” (sufletul) , atunci corpul intra in modul de ,,reincarcare” .
Si pe langa consolare , daca puteam ajuta acea persoana , o ajutam .
Motto-ul meu : ,,Ajutati aproapele caci te ajuti pe tine insati ! „

Tagged , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

2 thoughts on “Despre necazurile altor persoane

  1. Adevarat , dar pe langa faptul ca ne simtim bine ca am ajutat pe cineva , sunt unele persoane care nu uita ca au fost ajutate , si pe viitor , te vor ajuta si ei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *