Uncategorized

Despre Halloween

Halloween-ul este o sarbatoare dedicata persoanelor care au murit.Se spune ca acestia se intorc pe Pamant pentru a cauta corpuri vii pentru a le poseda. Aceasta sarbatoare nu este cu specific romanesc ci este preluata de la americani.
Parerile sunt impartite in ceea ce priveste aceasta sarbatoare: altii o detesta in totalitate, altii o serbeaza. Eu ma aflu la bariera dintre cele doua: nici nu o detest dar nici nu o serbez.

Voi ?

Tagged , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

10 thoughts on “Despre Halloween

  1. la fel si eu … n-am sarbatorit niciodata aceasta sarbatoare … dar nici nu o detest, imi place 😡

    apropo activeaza si tu obtiunea sa poata comenta oricine … ca eu vreau sa comentez prin Nume/Adresa URL

    1. Imi pare rau dar daca activez comentariile prin Nume/URL se activeaza si comentariile prin anonimat si nu doresc. Poti folosi sistemul de comentarii facebook daca iti este mai usor.

  2. Ce observ eu? Aceasta asa-zisa “sarbatoare” (pentru mine nu este) se caracterizeaza prin simboluri ale intunericului, vrajitorie, moarte, rau, ocult, groaza….concluzia pe care am tras-o? apartine raului, si intunericului. Tocmai m-am intors de la inmormantarea unei dragi persoane din familie… cu atat mai mult nu cred in aceasta minciuna, pentru ca a murit si a plecat la Dumnezeu, si acum se odihneste in pace si fericire. Iar Halloween-ul…este doar una din multele sarbatori care invaluie lumea in minciuna, teama si consum inutil de resurse. Poate sunt mai directa, dar asta este parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *