Uncategorized

Desi….Suntem oameni !

Daca azi ne-am cunoaste mai bine , credeti ca maine va fi diferit ?

Voci de intreg ansamblul se bat intre cuvinte pentru a defini mai bine omul , insa nici-una nu reuseste . Sute de clipe pierdute trasate de singurul marcator :Timpul .
Ne infasuram in jurul timpului fara ne eliberam , ne trasam obiectivele dupa el dar uitam sa ni-l marcam , ne ocupam de alte activitati fara sa-i acordam un strop de atentie , dar totusi …SUNTEM OAMENI !
Ne miscam in aceasta viata cu obiective simple , dar totusi asa de complicate .De afundam in probleme simple ,dar totusi atat de grele . Suntem plini de noi , dar totusi in interior atat de goi…Acordam atata timp oricarui lucru , dar noua nu ne gasim timp cand…
Trecem printre atatea lucruri , dar totusi vedem atat de putine .Citim atatea lucruri si percepem ,,nimicuri” . Ne uitam in jur si dam lectii , dar noi nu ne facem ,,temele” . Criticam , dar totusi nu ne place sa fim criticati …
 Desi…SUNTEM OAMENI !

Credem in orice , dar totusi nu credem in noi. Facem tot ce se poate , dar totusi nu facem ce vrem noi . Iubim , dar totusi nu acordam iubire . Traim , dar totusi nu simtim acest lucru . Desi…SUNTEM OAMENI !

Ceea ce ne inconjoara este totul , dar in acelasi timp pentru noi valoreaza nimic! Cei dragi valoreaza cel mai mult , dar totusi nu-i apreciem.Sunt atatea lucruri de apreciat , dar totusi o facem dupa ce le pierdem .
Gresim cu buna constiinta , dar mereu cautam vinovati … Desi…SUNTEM OAMENI !

Acum , dragi cititori …va intreb oare : Ce este omul ?

About Mihai Viorel Dragomir

2 thoughts on “Desi….Suntem oameni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *