Uncategorized

Cum trebuie sa arate o seara petrecuta in doi?

Sursa poza: internet

Ma aflu in fata blocului asteptand sa iasa pe acea usa, sa o privesc, sa-i vad chipul ei de zana si ochii ei albastrii plini de frumusete…ahh. Tot astept… se lasa asteptata, ahh, uite-o ca vine. Paseste gratios afara intr-o rochie de seara de culoare rosie, se misca putin spre stanga pentru a-si etala frumusetea la un unghi de 30 de grade. Simt cum mana imi transpira pe buchetul de flori si nu-mi pot lua ochii de la ea. A venit in fata mea si mi-a oferit un sarut dulce, buzele noastre lipindu-se unele de celelalte. Florile! Am uitat sa i le dau. Probabil am ramas cu gura gascata prea mult timp… Le-a primit spunandu-mi un „Multumesc” sincer si a urcat in masina. Iubesc sa vad femei imbracate cu rochii lungi si cred ca a tinut cont de acest lucru. Ajunsi la
restaurant, nu ma sfiesc sa o intreb de ce a ales acea rochie pentru acea seara? iar ea mi-a raspuns: „pentru tine…”, pe un ton suav. O cunosc ca pe o fata care nu se imbraca in rochii chiar si la anumite evenimente dar acum… presupun ca este ceva special, a imbracat-o pentru mine si-i sta minunat. Ne-am facut poze fiindca am dorit sa tinem amintire acele momente frumoase din viata noastra. Seara a decurs minunat iar eu, nu mi-am putut dezlipi ochii de la ea la cat de frumoasa e si cat de bine ii sta imbracata cu o rochie.
Raspunzand la intrebarea din titlul articolului, primul lucru esential pentru o seara romantica reprezinta imbracamintea, ca cei doi sa fie imbracati elegant. Pentru barbati as opta la un costum iar femeile sa poarte  rochii scurte sau lungi, dupa preferinta, iar culoarea rochiei sa fie deschisa.

Alege eleganta pentru o seara romantica fiindca indiferent de preferintele lui, o rochie va fi vazuta ca un element ce pune in evidenta feminitatea iar barbatilor le place asta.

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *