Uncategorized

Ce servim la TV?

„Televiziunile din Romania se bat pentru rating!” – Un lucru cunoscut de toată lumea, iar unii sunt în stare să promoveze orice pentru a face rating, fiindcă rating-ul înseamnă bani.
Este la modă să punem anumite „păpusi Barbie” să se dezbrace în direct sau să facă streaptease. Măcar de haine să se dezbrace, să-şi arate silicoanele dacă din creier nu au ce să scoată, nu-i aşa?
Dar ce să ştiu eu, un simplu adoleşcent de 19 ani care scrie pe bloguri? Neahhh…subiectul mă depăşeşte complet, iar tot ce spun reprezintă doar propria opinie.

Televiziunile au luat-o la „vale” rău de tot, în ultima vreme, promovând toate siliconatele de Bucureşti şi promovând prostia.

Ei se întrec in 3…4 puncte de rating prin asta! Respect pentru emisiunile culturale care reuşesc să strângă 8 puncte de rating pe discuţii cu interes social şi pe diferite teme de informare a publicului larg.
Eu nu sunt de acord cu ce se promovează la tv, şi nu cred că sunt singurul care crede asta… în fine! Oricum, degeaba facem noi „başici” în vârful degetelor butonând tastatura şi scriind despre asta fiindcă oricum, nu părerea noastră contează şi oricum nu se va schimba nimic.

About Mihai Viorel Dragomir

2 thoughts on “Ce servim la TV?

  1. yeap…
    Am impresia ca (si sigur nu gresesc), cu cat mai mult dam atentie, chiar si noi care ”desfiintam” aceste emisiuni si oameni, cu atat prind la public, intrucat dam de stire si celor ce nu stiau, a se uita :-??
    parerea mea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *