Uncategorized

Ce efect are muzica asupra vietii ?

Ce efect are muzica asupra vietii ? ; Este o intrebare pe care am primit-o acum cateva zile in urma de la cineva .
Nu pot zice ca muzica nu are sau ca are un efect asupra tuturor oamenilor , este ceva ce nu se poate dovedi nici stiintific , nici pe plan psihologic .
Am sa iau exemplul meu ; poate ve-ti intelege mai repede ceea ce vreau sa spun .


Eu ascult aproape tot timpul muzica . Pentru mine , muzica este ca o cafea , si la ora 3 dimineata daca trebuie sa plec de acasa , iau telefonul sau mp3player-ul cu mine si cu o pereche de casti si ascult muzica . Parca drumul pe care il am de parcurs este mai scurt…
Ceea ce vreau sa mai spun este faptul ca muzica pe care o ascult este muzica care imi place la nebunie si melodiile ascultate sunt melodiile in care ma regasesc (in mare parte) .
Eu ascult Jessie J , este singura artista ale carei melodii le am pe telefon si mp3player .Ma regasesc in melodiile ei … simpt acel ,,ceva” cand ii ascult muzica …ma relaxeaza muzica ei…ma face sa ma desprind de toate grijile si nevoile si de aceasta lume si sa ajung intr-o lume in care totul este roz…
Acum va las pe voi sa trageti concluziile… Pentru mine , muzica are un efect enorm . Si in momentele mai putin placute , ascultand muzica gasesc repede solutii si ma ajuta foarte mult acest lucru .

Tagged , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Ce efect are muzica asupra vietii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *