Uncategorized

Ce am ales sa fac?

Am ales muzica hip-hop pentru ca asta ascult, asta ma bucura si fac rap la un mod amator, dar il fac pentru ca pot si vreau iar asta este decizia mea. De curand am fost „exclus” din anumite cercuri pentru faptul ca am ales sa fac muzica, ca am ales sa fac ceea ce vreau sa fac. Un mic sfat pentru voi, atat cei implicati cat si cei neimplicati: Cei care ma aleg ca prieten in viata lor, o fac pentru ca vorbesc si „colaboreaza” cu mine ca persoana, nu ma aleg ca prieten doar pentru ca scriu carti sau fac muzica. Asta a ajuns criteriul vostru de selectie? Ma asteptam la mai multa minte din partea voastra.
Ma bucur exceptional sa vad am cativa prieteni iar acesti cativa prieteni, imi sunt cu adevarat prieteni si ma pot baza pe ei oricand, indiferent ce as alege sa fac, am primit sprijinul si sustinerea lor.
Nu am nevoie de persoane cu o gandire infantila, necapabili sa gandeasca, doar sa-mi ocupe spatiul din viata personala cu statutul de „prieten”. Am nevoie de oameni care au valori morale, oameni langa care ma simt bine, oameni de la care am ce invata iar cei care au ales sa-mi fie prieteni, le multumesc pentru tot!
Pace!
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.