articol

CDI Ognivia Travel – alege un sejur cu avion în Estoil și Cascais!

 CDI Ognivia Travel – alege un sejur cu avion în Estoil și Cascais!

 

 

Concediul este pentru fiecare dintre noi un moment în care ne putem odihni, dar și să călătorim alături de cei dragi. Cu trecerea timpului, reușim să mai prindem câte un weekend prelungit, prin care putem să mergem într-o vacanță. Acum, poți să faci și tu astfel de lucruri, trebuie doar să alegi destinația și agenția de turism care te va ajuta să ai parte de o experiență de neuitat.

Destinațiile din zona de sud-vestică a Europei susțin tot mai mult căutată. Poți să mergi într-un sejur la Estoril și Cascais. Vei descoperi frumusețea Portugaliei, un loc în care ai vrea să locuiești. Alege să vizitezi de fiecare dată o țară nouă, astfel vei dezvolta și vei lua contact cu oameni de diverse culturi care îți vor împărtăși tradițiile și specificul lor. În cele ce urmează, vei afla cum poți merge într-un sejur avion Estoril si Cascais chiar acum!

 

Sejururile în Portugalia cu avionul

 

Sejururile în Portugalia susțin o varietate practică, pe care o putem alege mulți dintre noi. Cu ajutorul unei agenții de turism, CDI Ognivia Travel, vei ști că ai făcut o alegere bună în a avea o vacanță organizată ca la carte. Portugalia se află în extrema vestică-sudică a Europei, cu deschidere la Atlanticul de Nord. Atunci când vei decide să alegi această frumoasă țară pentru a o vizita, să știi că vei fi întâmpinat de o lume și o cultură total nouă. Vei vizita locuri inedite și cu siguranță vei fi cu totul mulțumit de decizia pe care ai luat-o în această privință.

Multe familii aleg să se mute în Portugalia sau măcar să viziteze țara, pentru a se bucura în detaliu de frumusețea pe care o oferă. Plajele distinse, cât și locațiile istorice, fac ca fiecare vizitator să ajungă cel puțin o dată în viață aici!

 

Sejururi în Cascais și Estoril

Aceste două locații de vis, Cascais și Estoril, se află în Portugalia, țara care face parte din inima Europei. Un sejur în care vei avea posibilitatea să le vizitezi pe amândouă, este exact ceea ce ai nevoie. Alege să călătorești la malul mării portugheze, să te bucuri de apa caldă, dar și de specificul zonei. Cascais și Estoril susțin două orașe care se află una în proximitatea celeilalte.

Casele vechi, cu o arhitectură istorică, fac ca experiența pe care o vei avea în Portugalia să fie una cu totul specială. Prin intermediul agenției de turism te vei caza în unul dintre hotelurile care se află pe țărm, iar dimineața, împreună cu familia ta sau, de ce nu, chiar cu prietenii tăi, veți putea să vă plimbați pe malul oceanului. Un sejur în aceste două minunate orașe din Portugalia te va face să ai parte de experiențe total noi și chiar vei fi cu totul cufundat în lumea pe care o oferă aceste puncte de vedere. Călătorește cât de mult ai ocazia, alege să mergi în fiecare excursie sau sejur, doar prin intermediul unei agenții de turism.

Sejururile au oferte promoționale, tu trebuie doar să îți alegi pachetele de care ai nevoie. De fiecare dată când vei călători, vei avea parte de experiențe cu totul noi. Le poți recomanda chiar și cunoscuților tăi să meargă într-o vacanță, prin intermediul unei agenții de turism. Intrând pe site-ul celor de la Wow Tour, vei putea descoperi o varietate de pachete ce includ sejururi pentru bugetul tău. A călători înseamnă a face o investiție în tine. Nu rata nicio ocazie de acest tip, vei rămâne doar cu amintiri de neuitat!

 

Date de contact:

0757.204.204

0758.585.829

rezervari@wowtour.ro

 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *