Uncategorized

Cat costa un advertorial?

Ca scriu advertoriale, asta se stie de mult timp.Ppresupun ca majoritatea au observat doar ca atunci cand scriu advertoriale, le scriu in stil propriu, in asa fel incat sa fie pe genul si gustul articolelor mele obisnuite.
Zilele trecut am primit un mail de la persoana care lucra la o anumita companie si-mi cere un parteneriat, sa scriu advertoriale pentru ei. Le-am zis sa-mi trimita mai multe detalii despre parteneriat.
Omul mi-a trimis datele doar ca eram platit cu 1$ (3,5 lei) pe un articol de 500-1000 de cuvinte. Pe bune? 1$? Tati, 1$/articol ma costa curentul si faptul ca uzez laptopul pentru tine.
Am PR2 oferit de google la ultimul update (in urma cu un an si ceva). In prezent, am un PR de 4,13 real si abia astept update-ul la page rank de anul acesta sa vad cat imi ofera cei de la google: PR3 sau 4?
In ceea ce priveste pretul unui advertorial, mi se pare aiurea sa oferi 1$ pentru un articol. As accepta cu un dollar dar cu conditia sa ai articolul deja scris, doar sa-l public pe blogul meu iar blogul meu sa aiba probabil…PR0.

Un exemplu de pret pe care il percep eu pentru advertorial este de:
– 25 lei/articol de pana in 500 de cuvinte
– 35 lei/articol de 500-1000 de cuvinte
Uneori negociez pretul iar la cantitati mai mari de advertoriale fac reducere dar 1$? Haha… Sa fim oameni seriosi.

Tu cat iei pe un advertorial?

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “Cat costa un advertorial?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.