Uncategorized

Calatoreste prin lumea intreaga

Pe premisa: „Ai, n-ai mingea, dai la poarta”, as putea spune „Ai, n-ai masina…tot acolo ajungi”.
     Majoritatea tinerilor care implinesc frumoasa varsta de 18 ani, imediat se inscriu la scoala de soferi si sustin examenele pentru a detine permisul de conducere. Nu toti reusesc, dar majoritatea o fac. Ajunsi in acest pas, ce mai este de facut? Bineinteles, urmeaza cumpararea masinii, doar ca nu toata lumea isi permite sa cumpere o masina. Preturile sunt destul de mari iar altii ajung sa stea cu permisul de conducere in buzunar timp de cateva luni pana la cativa ani.
      De cele mai multe ori, masina este o necesitate, nu o fita si o cumparam pentru a ne folosi de ea in deplasarea de la domiciliu la job sau pentru a transporta bagaje. Cum nu avem aceasta oportunitate intotdeauna, oamenii apeleaza la taxi-uri, dau o multime de bani, pot fi pacaliti, pot fi dusi pe rute ocolitoare iar lista dezavantajelor continua. Nu le scriu pe toate fiindca asta ar insemna sa redactez un articol de peste o mie de cuvinte si sa va plictisesc pe aici. 
      Insa, pentru cei care nu stiu, exista firme care va ofera posibilitatea sa inchiriati masini pentru 24 de ore, 48 de ore sau mai mult pentru transport persoane. Mai pe scurt, pentru o perioada de timp, te poti folosi de acea masina in scopuri personale, in orice scop: poti pleca cu intreaga familie si prietenii la munte.
      De curand, am facut acest lucru impreuna cu cativa prieteni. Doi dintre prietenii mei detin permis de conducere, dar nu au masini, asa ca am inchiriat o masina pentru doua zile in Bulgaria, am vizitat, ne-am simtit bine si am revenit acasa, returnand masina companiei de inchiriat. Vad toata treaba asta ca o afacere in care ambele parti au de castigat. Ne-am propus sa repetam experienta si deja avem o alta iesire programata in weekendul viitor.
     La inchirierea masinii am semnat un contract prin care am fost anuntati ca trebuie sa readucem masina in aceleasi conditii, fara a-i aduce deteriorari.
      Am 22 de ani si nu demult am obtinut permisul de conducere. Inca nu am posibilitatea, financiar vorbind, sa-mi achizitionez propria masina, asa ca apelez la aceste servicii de inchirieri auto ca alternativa. E convenabil iar asta imi convine.
     Cu ajutorul autobuzelor si a microbuzelor, se fac deplasari de personal la nivel international. Plata se face doar tur si se achita la plecare. Bagajele nu trebuiesc sa depaseasca 40kg, in caz contrar, se plateste un pret suplimentar pentru fiecare kg depasit de valoarea de 40.
     Rezervarile se pot face din timp, pana inainte de 24 de ore de plecare. In cazul organizarii unui eveniment si este nevoie de deplasarea a mai multor persoane (peste 15 la numar) exista posibilitatea inchirierii acestor autobuze fiind destul de incapatoare si asigura tot confortul necesar pe tot parcursul calatoriei.
      Daca ai avut rabdarea de a citi pana aici acest articol, atunci doresc o parere sincera de la tine: Ai opta pentru inchirierea unei masini auto?
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *