Uncategorized

Bucura-te de obiecte personalizate

     Diferite persoane detin o colectie de „ceva”. Unii colectioneaza masinute, altii banuti vechi, altii colectioneaza bilete de fotbal. Eu am ajuns sa colectionez obiecte personalizate. Nu m-as putea lauda cu sute de obiecte, dar cateva zeci de obiecte pot enumera din portofoliul meu.
Intreaga nebunie a inceput de la tricouri. Mi-am dorit foarte mult tricouri cu trupa preferata de muzica, asa ca m-am decis sa intru pe site-ul lor si sa comand ceea ce-mi doream. Surpriza a fost atunci cand m-am trezit cu urmatorul mesaj: „Stoc epuizat”.
In primele secunde mi-am luat panica, dupa care m-am linistit si mi-am propus sa astept cateva zile pana cand stocul va fi reactualizat.
     Ei bine, au trecut doua saptamani iar stocul nu a mai fost actualizat, drept urmare, am luat o decizie radicala, aceea de a-mi personaliza propriul tricou. Am intrat pe internet, am descarcat logo-ul si apoi am comandat un tricou personalizat.
     Sa am lucrurile mele personalizate in felul cum imi plac mie, mai ales sa le port, ma satisfac maxim. De curand am cana si tricou personalizat cu logo-ul blogului meu personal si sunt foarte mandru de reusita mea.
Aceste obiecte personalizate bucura si satisfac orice persoana care doreste unicitate din orice.           Gandindu-ma si raportandu-ma la lucrurile existente in casele oamenilor sau la cele purtate de acestia, fac in asa fel incat, atunci cand ies pe strada, sa ies cu ceva unic pentru a atrage privirile trecatorilor. Asta ma face sa ma simt special, sa nu fiu ca restul.
      Dupa intreaga aventura a tricourilor, sa nu credeti ca m-am oprit aici. Mi-am personalizat pixuri, sapca, ghiozdan, chiar si laptop-ul. De fiecare data cand primesc musafiri, acestia remarca sufrageria mea plina cu lucruri personalizate si raman placuti impresionati fiindca fiecare personalizare este facuta dupa dimensiune, format font si fond.
       Doar nu credeati ca aceste personalizari sunt facute dupa ureche, nu?

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *