Uncategorized

Bloggerii si copilaria

Am luat si eu aceasta leapsa de la C.L.M … Multumesc , Lavinia !
1. Ce trăsnaie îţi vine în minte de pe acele vremuri ?
Imi aduc aminte multe…sa stiti ca eram un mic diabolic…numai rele faceam…
 Stateam pe marginea soselei cu cativa prieteni si aruncam pietricele pe sosea , iar cand trecea cate o masina ne aplecam in jos sa nu ne vada si zbura cate o piatra sau doua in diferite directii…totul a fost amuzant…asta pana cand o piatra a zburat drept intr-un geam… loc unde statea un om mai in varsta care a iesit afara si ne-a tras o serie de injuraturi :))
  
O alta intamplare este cand jucam fotbal pe un drum si in jurul nostru erau case iar noi ne credeam pe stadion pentru ca am lovit mingea atat de tare incat a intrat glont in casa unui om (a spart 2 geamuri si a lovit si televizorul …dar acela a ramas teafar) …Pe urma a iesit afara omul dar noi eram deja disparuti ;))
O alta intamplare este cand intr-o zi am pus o craca cu ghimpi (de salcam) pe un drum si cand a trecut o masina…pufff….a facut pana  . Am rupt-o noi la fuga si nu ne-a mai prins nimeni …iuufff…am scapat 🙂

Eiii…cu toti am fost mici si am facut prostioare…e adevarat…ale mele au fost cam dure…dar deee… eram copil si eram atat de doolshe incat nu era vina mea .
2. Care erau jucărioara şi jocul preferat?
Jocul preferat – Aveam un joc pe tv…cele cu joystick-uri …jucam Super Mario la greu…
Jucarioara preferata…Nu am avut o jucarie preferata pentru ca nu ma jucam cu jucarii…
3. Ce sentimente ai păstrat de-a lungul timpului din copilărie?
Sentimentele copilariei mele au cuprins din toate ramurile .Prefer sa nu dezvolt acest subiect…dar nu am avut numai momente fericite .
4. Ce crezi despre generaţiile de copii de astăzi?

Eu cred ca acesti copii din noua generatie petrec prea mult timp in fata pc-ului fara sa mai faca pozne pe-afara . Pai zau asa…trebuie cineva sa continue poznele facute de noi…iar daca nu ei…atunci cine ?
5. Consideri că un adult mai poate fi considerat copil?
DESIGUR…
Cat atat pentru ziua de azi…iiiiii…am scapat mai repede :d
Sa aveti o zi minunata !
Bye .

About Mihai Viorel Dragomir

3 thoughts on “Bloggerii si copilaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *