Uncategorized

Black Friday – Piese auto

      Este luna noiembrie, deci lună în care „Black Friday” îşi face de cap în magazinele din România. Nu există o dată fixă a acestei sărbători. Fiecare magazin îşi organizează independent ziua de Black Friday, zi în care toate produsele sunt la reducere. Nu doar electronicele şi electrocasnicele se bucura de reduceri ci şi piesele auto. Motorvip a pregătit peste 85.000 de accesorii auto, piese auto, tuning, jante şi anvelope care vor avea preţuri reduse de Black Friday. Să vă prezint şi eu câteva lucruri de care vă puteţi bucura. Cum sunt o persoană patriotă, o să vă vorbesc despre piese auto pentru Dacia Logan. „Pentru că… din seria Dacia şi pentru că… România!”.
Pentru un tunning reuşit la maşina ta Dacia, ai nevoie, în prima fază de:

1. Pleoape Logan – http://www.motorvip.ro/produs/pleoape-logan
Privirea maşinii trebuie să fie dură, să emane sentiment de ură nu doar lumina clasică. O maşină este furioasă dacă totul începe de la privire. Aspectul primează în prima fază fiindcă asta lasă să se tragă prima impresie, după aceea, urmează caracteristicile motorului.

2. Stopuri cu led alb şi baza neagră – http://www.motorvip.ro/produs/set-stopuri-tuning-dacia-logan-berlina-led-alb-baza-neagra-motorvip
Dacă mai devreme am menţionat că Dacia are nevoie de ploape mai dure pentru a arăta mai bine, a venit rândul şi stopurilor. Renunţaţi la stopurile clasice compuse din roşu şi galben. Noile stopuri cu led alb şi baza neagră e tot ce-i trebuie maşinii tale pentru un design cât mai atractiv şi pentru a ieşi în evidenţă. Ieşi din rândul deţinătorilor de Dacia, care sunt foarte mult, cu o maşină modificată după bunul plac. Acestea sunt realizate dintr-un plastic dur, foarte greu de spart. Ledurile au o durată de viaţă ridicată şi o putere de iluminare mai mare. Imaginea este destul de sugestivă, nu?

3. Ornament schimbător de viteze – http://www.motorvip.ro/produs/ornament-schimbator-de-viteze-dacia-solenza-supernova-nova-motorvip

Nu doar exteriorul trebuie să arate bine ci şi interiorul. Descotoroseşte-te de vechiul ornament schimbător de viteze clasic venit din fabricaţie şi montează-ţi propriul ornament. Alege modernul în locul clasicului. Nu preferă ceva ce mai are şi altul… şi altul… şi altul… şi încă câteva zeci sau sute de mii de proprietari de Logan. Schimbătorul este ceva ce atingi foarte des, îl cunoşti pe de rost şi-l priveşti aproape de fiecare dată. Faţă de schimbătorul clasic, acesta este realizat dintr-un material mult mai plăcut la atingere iar imprimeul este de durată.

Motorvip.ro oferă fiecărui client care plasează o comandă un voucher cu o valoare de 2 ori mai mare decât valoarea comandată, promoţia fiind oferită exclusiv de Black Friday. La următoarea comandă clientul are reducere de 10% dar nu mai mult decât valoarea care o are primită pe voucher. Voucherele au un procent de discount din următoarea comandă, şi o valoare maximă de reducere. Atenţie! Toate reducerile sunt reale, nu scumpim nimic anterior, am procedat corect şi în ediţiile anterioare.

Sursă poze: motorvip.ro
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *