eadv

Aparatura pentru dotarea laboratoarelor este misiunea Precisa

Aparatura pentru dotarea laboratoarelor este misiunea Precisa

 

Aparatura dintr-un laborator este nu doar despre dotari specifice domeniului, ci si despre necesitatea de a pune mare accent pe precizie, de a asigura tot ce inseamna activitate optim desfasurata intr-un laborator. Fara aparatura nu pot fi realizate testele, fara rezultate corecte nu pot fi luate masuri corecte. Acest lant de reactii are un mare impact in domenii diverse, caci in laboratoare se pot testa nu doar probe biologice, ci si materiale de constructii si nu numai.

In acest domeniu se remarca in mod deosebit Precisa.ro, un liant intre cei care au nevoie de dotari pentru tot felul de laboratoare si sursa acestor echipamente. In trecut, comenzile de acest gen presupuneau deplasari in strainatate pentru a gasi un furnizor, poate chiar un producator. O colaborare de acest gen este destul de grea si costisitoare. Precisa pune la dispozitie o gama larga de produse, implicit consumabile. Mai mult decat atat, colaborarea cu Precisa inseamna si un cumul de avantaje pe termen lung.

De la hote cu flux laminar si pana la etuve si incubatoare, sticlarie, reactivi si chimicale sau materiale didactice, in portofoliul de la Precisa regasim aparatura de laborator in toata gama sa diversa. Pentru a intelege aceasta diversitate pot fi amintite si produse precum discuri antibiograma, prelevatoare de probe de aer, placi pentru imonodifuzie radial sau teste pentru validarea sterilizarii uscate, printre altele.

Precisa sprijina colaboratorii, de la achizitie si pana la punerea in functiune a aparaturii

Achizitia in sine de produse este doar o parte din colaborarea cu Precisa. Asta pentru ca echipa isi continua misiunea cu a sprijini colaboratorii in a pune in functiune si a utiliza corect fiecare echipament. Asadar, in pachetul de servicii se regaseste si asistenta tehnica sau consultanta, suport total oferit pe toata perioada de folosire a aparaturii, echipamentelor achizitionate.

Exista desigur si garantie oferita, cu service gratuit inclus, posibilitatea de a cere ajutor tehnic chiar si post garantie. Cert este ca orice tip de echipament de laborator de pe Precisa.ro vine la pachet cu servicii extra, de mare ajutor pentru a intra in posesia bunurilor, a le pune in functiune si pentru ca personalul ce il va folosi sa fie instruit corespunzator.

Trebuie mentionat de asemenea ca Precisa are in portofoliul sau furnizori de renume pe aceasta nisa. Ii asigura asadar ca produsele oferite sunt o de calitate. Furnizorii pe care ii selecteaza sunt de talie internationala si desigur ca se supun normelor din domeniu. La randul sau, Precisa a implementat certificatul Sistemul de Management al Calitatiii ISO 9001.

Precisa se adreseaza publicului larg din toata tara. In cadrul paginii oficiale precisa.ro sunt mentionate toate detaliile de interes pentru cei in cautare de dotari variate pentru tot felul de laboratoare. Despre increderea cladita de-a lungul anilor, despre brandul solid construit si pe baza certificarilor detinute, dar mai ales despre gama sa de produse Precisa mentioneaza in detaliu, online.

Tagged ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *