Uncategorized

Am fost la vot?

Sursa imagine: internet

Ieri am fost intrebat pe mail daca am fost la vot si cu cine am votat. Hai sa va raspund…

Da! Am fost la vot! Sunt cetatean roman si vreau sa-mi exercit acest drept.
Cu cine am votat?…Cu toti! Exact, cu toti! Pentru a nu se supara nici-un partid politic pe mine si nici-un candidat, le-am oferit la toti cate-o stampila. Mai pe scurt: vot nul. Consider ca nu am cu cine sa votez. Nu vreau sa aleg niste oameni care inca nu au fata de UE. Nu vreau sa ofer, prin votul meu, nici-o functie importanta nimanui. Sunt total anti-politica din Romania.

De ce? Deviind putin de la europarlamentare spun asa:
Toti s-au laudat ca fac ceva pentru tara. Ce-au facut? Niste strazi…strazi si iar strazi. Nu strazile imi dau mie sa mananc. Au zis ca fac locuri de munca. Unde? In parlament, acolo unde trebuiau sa fie 300 si ceva si sunt 600? Au marit niste pensii la batrani…eu nu-s batran. Au marit salariul minim cu cativa lei dar la buzunar nu se simte nimic fiindca maresc o data sau de doua ori pe an salariile iar restul se scumpesc de 2,3,5,10 ori pe tot parcursul anului.
Eu, ca tanar cetatean roman cu un asa zis viitor in fata si care doreste sa faca ceva in viata, ce mi s-a oferit? Va spun eu: praf pe paine! Atat! Sunt satul de politica… Jos cu toti!

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *