eadv

Alege o usa metalica de apartament de la Pro Dias – iata de ce!

Alege o usa metalica de apartament de la Pro Dias – iata de ce!

 

Suntem obisnuiti cu ideea ca usile de la intrarea in apartamente sa fie cele metalice. Au devenit tot mai populare in ultima vreme si este de inteles de ce. Arata bine, sunt accesibile publicului  larg si sigure. Au o rezistenta sporita, datorata materialului de baza.

Cu toate ca prima alegere este de usa metalica de apartament, trebuie sa stii sa faci diferenta intre ce este de calitate si ce nu. Iti dezvaluim cateva secrete in randurile ce urmeaza.

 

Ce nu iti spune nimeni despre cum sa alegi o usa metalica

In primul rand, usa in sine nu ar trebui sa sune a gol. Cand bati la usa spre exemplu, sa nu se auda ca un ecou. Asta pentru ca va insemna ca interiorul sau nu este umplut, este doar o caseta metalica. De la o astfel de usa nu te poti astepta ca va avea proprietati de izolare fonica si/sau termica.

In al doilea rand, o usa metalica ar fi bine sa aiba mai multe sisteme de inchidere. Stim cu totii, inchiderea unei usi in varianta clasica nu este de ajuns. Avem nevoie de masuri extra de siguranta. Asadar, verifica caracteristicile tipului de usa.

In al treilea rand, de mare importanta este si grosimea. Cu cat mai mare, cu atat mai bine, astfel poti avea increderea ca va izola fonic foarte bine.

Afla despre ofertele de la Pro Dias

 

Pro Dias este unul din furnizorii de nisa care aduce la indemana noastra un stoc variat de usi pentru apartamente si nu numai. Descoperim aici si pe cele potrivite pentru scari de bloc, metalice. Sunt selectii de la Maco sau Steelline, unii dintre brandurile de top. Asadar ai garantia calitatii de la bun inceput.

Usile metalice de apartament din oferta de la Pro Dias, cu pagina oficiala, totuldespreusi.ro, au supre preturi. Au caracteristici speciale, sunt antifonice si antiefractie. Pentru cei din capitala si Ilfov poate fi solicitat si montajul de la aceeasi sursa. Cat despre transport, acesta este cu acoperire nationala.

Daca ne gandim la cat de facil putem alege o usa de apartament online, cu siguranta acest lucru poate fi trecut drept avantaj. Asta pentru ca vei avea parte de servicii excelente, de calitate absoluta, de garantii, nu va lipsi nimic din experienta ta de cumparare fata de cazul magazinelor fizice. In plus, cu maxim de confort si minim de efort din partea ta, usa aleasa va fi livrata la adresa indicata.

 

Alege cu incredere o usa de culoare inchisa!

Suntem obisnuiti cu ideea usilor in culori pamantii, in nuante de maro. Insa sa nu uitam ca cele in culori inchise pot fi un accent dramatic si ies in evidenta. Lasa prejudecatile si miturile la o parte si alege cu incredere un ton de culoare ce poate contrasteaza cu decorul tau interior.

De la TotulDespreUsi ai si oferta zilei, un supret pret la o usa aleasa. Descopera in pagina oficiala.

Contact:

0726.223.296

0726.223.294

office@prodias.ro

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *