eadv

Afla de aici ce beneficii ai daca iti vei comanda usa de garaj de la Alexiana Group

 

Afla de aici ce beneficii ai daca iti vei comanda usa de garaj de la Alexiana Group

 

Usa de garaj are o deosebita importanta, atat pentru siguranta din interior, cat si din punct de vedere al aspectului si al spatiului. Daca ai un garaj de dimensiuni reduse, o usa de garaj tip rulou pare a fi una dintre cele mai bune variante sau poate iti doresti o usa sectionala? Oricare ar fi nevoile si ideile tale, la Alexiana Group le poti indeplini! Firma este una producatoare de usi de garaj de calitate, de unde poti comanda sistemul de inchidere perfect al garajului tau. Poti beneficia de mai multe variante, in functie de spatiul de care dispui, dar si de preferinte.

Ai posibilitatea de a solicita usi de garaj in Cluj Napoca, dar si in alte orase din tara. Produsele de la Alexiana au garantii extinse si beneficii unice, de care te poti bucura impreuna cu familia ta. Acestea au o garantare reala a numarului de cicluri de inchidere/deschidere, fiind dotate cu un dispozitiv special, sigilat pentru a numara aceste cicluri. Asta in cazul in care comanzi usile de garaj sectionale.

Ai parte de masuratori efectuate de catre echipa tehnica, astfel incat sa te asiguri ca produsele vor fi cele potrivite 100%. Iar din pagina online ai toate aspectele tehnice prezentate despre fiecare tip de usa de garaj.

Calitatea produselor este exact ceea ce ai nevoie pentru garajul tau! Ai ocazia de a te orienta catre usi de garaj sectionale, tip rulou sau chiar personalizate. Fiecare dintre acestea sunt durabile si rezistente la conditii meteo extreme, asigura o inchidere perfecta, o siguranta sporita a interiorului si a intregii cladiri, dar si un aspect modern. Culorile si modelele variaza la fiecare tip de usa, acest aspect fiind ales doar de catre client. Pe site poti vedea toate variantele de produs.

Usi de garaj sectionale, personalizate si tip rulou

Alexiana Group dispune de 3 tipuri de usi de garaj. Cele sectionale pot transforma cu usurinta garajul intr-un spatiu modern, sigur si confortabil, iar, in acelasi timp, au un design practic, izoleaza termic si acustic. Functioneaza silentios, sunt proiectate cu atentie la toate detaliile si dispun de materiale premium care asigura aspectul lor ca nou pe termen lung.

Cele personalizate sunt perfecte pentru cei care vor sa iasa din tipar, cu o usa de garaj moderna. Acestea se pot personaliza cu diverse modele 3D, imagini sau culori vibrante, indiferent de dimensiunea aleasa. Pe site poti vedea catalogul cu produsele respective. Usile de garaj tip rulou sunt unele dintre cele mai populare in randul clientilor, fiind perfecte pentru garajele de dimensiuni mici. Cele de acest tip sunt constructii ingenioase, economisesc spatiu si au un design compact.

Nu esti multumit de functionalitatea usii de garaj? O poti returna! Ai termen de retur extins

Diferita de orice alta companie, Alexiana Group ofera posibilitatea returnarii produselor in 45 de zile de la montaj, daca nu esti multumit de functionalitatea sa. Se vor returna banii integral pe produs, asadar in cazul in care nu se incadreaza in asteptarile tale, poti solicita acest lucru.

Pentru a afla mai multe detalii, contacteaza compania la numerele de telefon sau la:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *