Uncategorized

Adio liceu :((

Inainte de toate vreau sa va spun ca am postat o noua poezie …dati click pe urmatorul link : ADIO LICEU !!!
Si daca tot am vorbit in poezie despre terminarea liceului…vorbesc si aici acelasi lucru .

Cei care au terminat liceul stiu despre ceea ce simt momentan si ceea ce traiesc. Termin liceul…nasol…nu imi place cand spun asta .
Multi se bucura momentan de terminarea liceului , dar oare eu de ce nu o fac ?
Am colegi de clasa cu care sunt de la gradinita impreuna…deci suntem de peste 13 ani impreuna…si acum ne despartim… iar ma intristez gandindu-ma la acest lucru .
Profesorii (TOTI) au fost foarte de treaba , intelegatori si buni cu mine…cu noi … Tot respectul si le multumesc din suflet .
Vineri avem banchetul… PARTYYYYYYY….bumtzi ….bumtzi :))
Sincer nu sunt in stare sa scriu acest articol…nu ma simt deloc bine cand scriu despre aceste lucruri si nici nu pot descrie ceea ce simt :(.
Multi vor spune ca asa trebuie , este un pas din viata noastra …dar eu vreau sa raman mereu elev , mereu la liceu sau mereu copil…nu vreau sa termin scoala , nu vreau sa fac nimic din ,,viata de adult” . Eu imi vreau viata de copil sau viata de adolescent inapoi…Mi-o reda cineva ?
Zau asa…de ce trebuie sa parasim taramul copilariei si adolescentei asa rapid ? De ce timpul asta trece asa rapid pentru mine…pentru tine…pentru noi toti ?

Intrebari fara raspuns…si atat am spus !

Pentru cei care mai au 3 saptamani de scoala….va urez succes in continuare ! NOROCOSILOR… si eu mai vreau 3 saptamani …

Va doresc o saptamana minunata si sa aveti grija de voi !

Bye !

About Mihai Viorel Dragomir

9 thoughts on “Adio liceu :((

 1. O Doamne! M-a emotionat postarea ta. Eu deabia termin primul an si imi cam pare rau…
  Dar sunt sigura ca totul va fi bine, poti ramane oricand un copil!

 2. eu nu ma consider norocoasa pt cele 3 saptamani, doamne de ar veni mai repede data aia de 23 :)) :-s dar, legat de ce ai scris, mai am si eu un an, si cred ca din toamna o sa ma vad "bocind " :)) pentru ca sigur o sa imi fie dor si o sa regret multe :(. dar, capul sus, ca o sa inceapa o perioada si mai frumoasa, doar sunt anii aia ai tineretii, asa ca bucura-te de ei, ca o sa treaca repede… succes in tot!

 3. Și eu voiam să scriu despre acest subiect, însă nu am mai apucat. Nu am mers la banchet, căci am avut câteva probleme. Așadar, îți urez distracție plăcută.
  Privesc în urmă și mă gândesc la vara anului 2008, în care am terminat școala generală și mi-am propus să fac ceva cu viața mea… am zis că am 4 ani la dispoziție. Cel de atunci privindu-l pe cel de acum ar fi mândru. Sunt multe lucruri pe care aș fi vrut să le fac. Multe lucruri pe care aș fi vrut să nu le fac. Însă sunt multe lucruri care m-au alimentat cu o serie de amintiri minunate, m-au asigurat că peste foarte mulți ani, când viața mea va atinge ultima sa etapă, voi avea suficiente amintiri astfel încât să pot face acel minunat film al vieții mele. În fața ochilor mi se vor derula amintirile cu toate certurile părinților, toate îmbrățișările lor, rivalitățile cu colegii de liceu, prieteniile înălțătoare, modul unic în care treceam de la o stare la alta, astfel încât o zi începută cu zâmbet o puteam termina cu lacrimi, imprevizibilul fiecărei clipe, sclipirea lăuntrică în clipa în care am descoperit ceva nou… o să îmi lipsească acea inocentă naivitate, caracteristica principală a primului an de liceu. Îmi e dor de nebunia începutului! Și de ce să mint… vreau din nou să privesc cu emoție în jur, la colegi și colege și să încerc să îmi fac o impresie despre toți necunoscuții din jurul meu, în ochii cărora citesc acea emoție pe care o simt și eu! Mai vreau odată la liceu!

 4. @B.D. – Si eu mai vreau…
  @Ana-Maria – ai dreptate…multumesc .
  @Rox : mda 🙂
  @Lavinia (L.uzu) – Vrei sa facem schimb ? …pt ca eu mai vreau 3 saptamani :d
  @Patratel : Si eu as vrea sa mai retraiesc o data toate aceste lucruri .
  @Raisa : Ai perfecta dreptate…
  @proprianaliza – si eu mai vreau o data la liceu…:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *