Uncategorized

Ultimele teme & Propuneri

Astazi am decis sa fac si restul temelor…pai ia sa vedem ce avem noi aici 😀

14.Barbatul perfect

Multe nu sunt de spus fiindca eu ma rezum doar la cateva idei in aceasta privinta. Barbatul perfect aceste acel barbat care stie sa respecte intotdeauna o femeie si sa o faca fericita , acel barbat care stie sa se comporte intr-o societate , acel barbat care nu-si minte iubita/sotia si care este intotdeauna bun la suflet.
*Acum stim cu totii ca barbatii mereu incearca sa para mai duri decat ceea ce sunt… Dar oare de ce ? Eu nu am inteles chestia asta , chiar daca sunt baiat. Mie unul mi se par mai nesuferiti cei care incearca sa se dea mai duri decat sunt…In fine…sa nu vorbim de oameni , este prea complicat !

15.Minciuna si mincinosii
Urasc minciuna si la fel si mincinosii. De multe ori (adica de foarte multe ori) mi-am incasat pedeapsa pentru ca mi-am recunoscut faptele si mi-am sustinut cuvantul ca tarie. De mintit nu pot spune ca nu am mintit niciodata , nici nu ar suna credibil , dar cred ca singurul lor pe unde am mai bagat cate-o minciuna era pe scoala (clasele 5-8) cand mai uitam cateodata sa-mi fac tema .
Doamna : Ia sa vedem cine si-a facut tema ?
Eu: Doamna …eu nu am putut sa o fac pentru ca am fost plecat si abia azi de dimineata am ajuns !
Cand defapt eu….

TRUE STORY !:D

Mda…cred ca au fost singurele momente cand am mai bagat o minciunica nevinovatica 😀
In schimb nu sunt persoana care minte . De fiecare data am tinut sus si tare acest argument si nimeni nu poate veni sa-mi opuna aceasta teorie . Si pot spune ca ma mandresc cu acest lucru fiindca am capatat o foarte mare incredere de la omuletii din jurul meu .

16.Daca pot opri timpul si ingheta oamenii ce fac in acel moment?
 Pai cred ca daca as putea opri timpul pentru 30 de minute m-as razbuna…muahaha.Cum ? Pai simplu…
Cred ca profesoarei de matematica m-as duce si i-as aseza o galeata plina cu apa deasupra capului ca atunci cand se porneste timpul…PLEOSCC !!! Muahahaha…
Si da…prietenilor…le-as face cateva farse . Unui prieten cred i-as umple o camera plina cu gaini sau m-as duce si i-as uda patul cu o sticla de apa si pe urma l-as aseza pe el peste…apoi sa porneasca timpul …hihi. Ce malefic sunt…:D

17.Eu si super-puterea !
Pai as fi dorit sa pot zbura…mi-ar fi placut sa am aceasta putere . Sa ma inalt ca pasarile si sa vad lumea de sus , sa pot calatori fara nici-o grija. Eeeeee….prea multe desene animate :))

Va multumesc tuturor pentru aceste teme. Va reastept cu alte propuneri de teme. Va provoc sa-mi oferiti cele mai traznite teme posibile. Sa va vad de ce sunteti in stare…:D

Sa aveti o seara minunata !

About Mihai Viorel Dragomir

5 thoughts on “Ultimele teme & Propuneri

  1. @S. : Multumesc !
    @Raisa : Adevarat
    @MiiutaChan : Am avut doua teme propuse : Femeia perfecta in viziunea mea si barbatul perfect in viziunea mea. Am spus ca respect toate temele si asta am facut. Deci tema ,,femeia ideala" am dezbatut-o mai demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *