Uncategorized

Troller de vacanta sau transport?

Titlul pare abstract, asa-i? Nu-ti fie teama ca nu vei afla raspunsul, urmeaza doar sa citesti…

    Sunt nascut si am trait 23 de ani in Iasi, un oras destul de mic, in comparatie cu alte orase mari din tara, departe de capitala, in partea de nord-est a tarii, undeva unde oamenii sunt calmi, populari si foarte intelegatori. Mi-a placut intotdeauna acest loc, dar nu imi ofera posibilitate de evolutie profesionala, motiv pentru care sunt nevoit sa parasesc aceasta bucatica de rai si sa vin Bucuresti, locul unde se intampla totul.
    A venit momentul in care trebuie sa impachetez totul si sa plec. Pot spune ca marele noroc a fost ca, in urma cu cateva zile, mi-am cumparat doua trollere de la un magazin trollere Iasi pentru impachetarea lucrurilor pentru vacanta de vara, care, brusc, s-a transformat intr-o mutare neprevazuta in micul Paris.
    Acestea au fost destul de incapatoare incat sa-mi iau cu mine mai mult decat strictul necesar. Am plecat din Iasi cu garsoniera dupa mine, lasand in urma doar piesele de mobilier si putin praf.
Am pasit timid in capitala, coborand din tren cu putina retinere. Este un oras mult mai mare decat Iasi si foarte complicat din punct de vedere al complexitatii strazilor. Un oras luminat care ascunde o multime de tipuri de oameni cu o istorie bogata.
     Ajuns la noua locuinta (inchiriata) incep sa-mi desfac bagajele iar, dupa o vreme, constat ca am umplut patul cat si intreaga sufragerie de lucruri. Toate astea au incaput in doua trollere?
Nu mai aveam unde sa calc fara sa pasesc peste vreun obiect. Facand slalom printre acestea incep si aranjez lucrurile. Cred ca imi va lua o vesnicie, deci trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare si sa dau drumul la treaba.

Totusi, stau cu gandul la acele trollere: Unde au incaput atat de multe lucruri?
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *