Uncategorized

Te priveste capra vecinului?

Cam atat … s-a zis cu titlul :)) Nu va speriati, este un titlu sugestiv.

De ce ii priveste pe ceilalti atat de mult soarta noastra? Ei nu ne vor binele, dar vin si incearca sa ia decizii in locul nostru si sa ne faca curat in viata. Cu ce drept? Se autoinvita si uneori sunt chiar mega-enervanti.
Inainte de a face asta, uitete in curtea ta si fa curat,scapa de gunoaiele vietii in care stai tu si pe urma vino sa faci curatenie in curtea mea.
Si in al doilea rand, nu iti dau eu voie. Vino la mine atunci cand viata ta va fi un exemplu, ceea ce nu va fi niciodata.

Eu m-am saturat de atata lume idioata … sincer va spun si nu am nici-un regret.Cred ca toti am avut momente cand persoane straine cu care nu avem treaba, vin si ne strica noua zilele cu prostia de care dau dovada. Eu am un mesaj pentru astfel de persoane: Inainte de a scoate un cuvant pe gura, gandeste-l de 5 ori, pentru ca in incercarea ta de a arunca in mine cu noroi ai dovedit prostia de care nu duci lipsa nici in cele mai bune momente de acuratete!

*Articol cu caracter personal!

Tagged , , , , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

10 thoughts on “Te priveste capra vecinului?

  1. sunt persoane de la care este bine sa primesti un sfat , cei care iti vor bnele, dar consider ca este diferenta intre a sfatui si da buzna in viata cuiva pentru ca ai chef..deci sunt de acord cu tine!

    1. Intotdeauna am ascultat sfaturile oamenilor din jur dar la mine a fost vorba de persoane care au dat buzna in viata mea si au incercat cu tot posibilul sa arunce cat mai mult cu noroi.

    1. Nu a fost vorba de decizii, atunci cand iau decizii ascult parerile oamenilor din jurul meu dar de aceasta data au fost persoane care au dat buzna in viata mea cu scopul de a arunca cu toata puterea, noroi in mine.

  2. mie imi place sa mi se dea sfaturi din partea prietenilor apropiati, atat ca oricum este in zadar. Le accept dar tot ce vreau eu fac, insa daca e vorba de altcineva nu reactionez prea frumos. :))

    Eu urasc persoanele care critica si vorbesc aiurea FARA sa te cunoasca. Niste jeguri ordinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.