Uncategorized

,,Sensul” unui vis

Cu totii visam , altii des altii mai rar , dar visam.
Unii cred in vise , altii nu cred .
Iata cum ne ivim de antiteze legate de ,,vise” .
In primul rand visul este proiectia intamplarilor trecute , imaginare sau viitoare din mintea si subconstientul nostru . Adica aceste vise vin de undeva din noi , nu vin de oriunde .
Atunci cand visam ceva multa lume incearca sa descifreze acel vis , sa afle semnificatia lui. Eu zic sa nu ne chinuim , pentru ca ceea ce am visat vine din noi si din subconstientul nostru , adica noi nu constiantizam , de preferat ar fi ca dupa ce am visat sa ne gandim ce am facut in trecut sau la ce ne-am gandit inainte de ne-a culca . Daca visul nu se reflecta in trecut sau prezent , inseamna ca visul se reflecta din viitor si am avut o ,,premonitie” .
Acum ca sa aflam daca aceasta ,,premonitie” se indeplineste , urmarim actiunile noastre mai cu atentie timp de 24-48 de ore .
Despre vise se scriu sute de carti si tot se scriu , niciodata nu se stie tot despre vise , mie imi este greu sa scriu atatea informatii intr-un articol de pe blog .
Daca aceasta ,,premonitie” nu s-a indeplinit putem spune ca visul a venit din subconstient . Adica a fost pur si simplu un vis .

Daca aveti intrebari legate despre vise , sau alte teme legate despre vise , despre ce vreti sa va spun din aceasta tematica va rog scrieti si am sa va raspund tot aici pe blog .
Asa scriu sute de articole si tot nu termin.Eu aici am facut un mic rezumat informatic despre vise .

About Mihai Viorel Dragomir

1 thought on “,,Sensul” unui vis

  1. Eu visez in fiecare seara. Am o imaginatie foarte bogata.. 75% din visele mele imi prezic viitorul.Exemple: am visat ca mi-am pierdut bratara de la mana, iar cand m-am trezit nu mai era..fara nicio explicatie; daca visez un profesor inseamna ca ma asculta la materia respectiva sau dam lucrare; sau pur si simplu visez o intamplare care se petrece a doua zi, sau chiar peste 3 zile maxim. Stiu ca visele vin din subconstientul nostru, dar eu dau crezare numai acelor vise care stiu ca se vor indeplini, deoarece simt ca acelea se vor petrece in cel mai scurt timp. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.