Uncategorized

S-a sfarsit vara

Ma bucur ca a trecut vara. Aceasta vara a fost una foarte incarcata pentru mine , de-aceea ma bucur ca a trecut , dar mie imi place vara šŸ˜€ mai ales ca sunt nascut vara šŸ™‚ Eu si vara avem o legatura stransa , daca as putea spune asa…hihi.
Cum fiecare isi face o lista cu ce doreste sa faca pe timpul verii , asa am avut si eu una facuta , dar nu am indeplinit nimic dupa lista .In schimb au aparut multe alte lucruri neprevazute care le-au inlocuit pe cele planuite.

Multe lucruri despre aceasta vara nu am de spus…doar ca ne-a topit cu caldura ei !

About Mihai Viorel Dragomir

14 thoughts on “S-a sfarsit vara

  1. Pentru mine a trecut destul de greu.. ma asteptam la multe la inceputul verii.. cum ar fi sa mai plec undeva, pe langa mersul la mare.. dar n-a mai fost sa fie, asa ca de mai mult de o luna stau in casa..
    ma rog, in oras, nu in casa :)) ca putrezeam daca stateam doua luni in casa fara sa ies šŸ˜›

  2. E bine ca macar te-ai indragostit. Nu conteaza daca nu ai reusit sa faci lucrurile de pe lista,atata timp cat ai reusit sa simti cel mai frumos sentiment šŸ˜”

  3. Mda… știu cum e! Din toate planurile pe care le aveam, nu am reușit să duc la Ć®ndeplinire niciunul. Sincer, chiar Ć®mi doream alte lucruri pentru vara asta. Spre exemplu, cam pe acum ar fi trebuit să mă Ć®mbarc Ć®ntr-un tren spre Otopeni, apoi Ć®ntr-un avion cu destinația Scoția sau U.K. Din păcate, nu a fost să fie… Chiar am fost un pierde vară vara asta. Și am eu un sentiment că și următoarele 3 veri vor fi la fel de cretine, deoarece cel mai probabil ca student, Ć®n vacanță va trebui să lucrez. Mai am o lună de zile și o să fiu un roboțel de zile mari: facultate, serviciu, iar apoi somn! Hmm… clar! Următorii 3 ani or să fie o rutină odioasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.