Uncategorized

Razbunarea unei eleve

Pot spune ca am lipsit si eu 24 ore din mediul online si deja stau de cateva ore si citesc tot ce am pierdut ieri. Ca deeee…eu nu trebuie sa raman in urma cu nimic 😀 si inca mai am de citit!

In alta ordine de idei …sunt obosit ! Asa ca nu o sa scriu un articol cine stie ce…

Cu totii am avut sau avem un profesor enervant la scoala , care de fiecare data reuseste sa ne ,,scoata din pepeni” , mai ales daca ajunge in punctul de a ne lovi pentru ca nu am invatat lectia. Dar stati linistiti , o eleva s-a razbunat in numele nostru , al tuturor .Accesati link-ul de mai jos si priviti video-ul :

Reactia incredibila a unei eleve de 9 ani in timpul orei de limba engleza !

About Mihai Viorel Dragomir

19 thoughts on “Razbunarea unei eleve

  1. hahaaa, foarte tare.. la varsta ei, varsta a inocentei, isi permite si nici nu are parte de consecinte asa grave. Daca o adolescenta ar fi facut asta probabil multa lume ar fi sarit sa zica "ce nerusinata, cum si-a permis, perversa"..

  2. de cand au voie profesorii sa atinga elevii? adica ma rog..mai exista exceptii cu glume si asa..dar totusi, daca nu ai invatat nu inseamna ca trebuie sa se tipe la tine. e treaba ta daca inveti sau nu.
    :D:D:D
    chiar a meritat-o.

  3. Eu poate as fi inceput sa plang, eram obijnuiti sa induram toate ocarile profilor… 🙁 Precis ca si fetita asta si-a luat-o dupa ce proful si-a revenit din soc.Dar pentru moment a fost invingatoare. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.