Uncategorized

Putin ajutor…

Poate o sa sune putin aiurea ca fac asta dar am nevoie de ajutor la tema :)) …doamne…imi si inchipui cum radeti :)) va dau motiv de ras…va inveselesc ziua …
Mda…sa va spun despre ce este vorba . Am de facut un eseu liber (pana acum eseele libere erau specialitatea mea , dar mi-a cazut o tematica care mi-a pus PUNCT ! Sunt pe avarii…in lipsa de idei) . Deci am de facut un eseu liber cu tema creator/artist pornind de la urmatoarea afirmatie : ,,Cand esti pe pamant , poti dupa voie sa stai pe loc sau sa inaintezi , cand zbori insa , nu poti decat sa inaintezi” (Lucian Blaga) .
Chiar m-a lasat in pana de idei tema aceasta…am scris si eu despre Dumnezeu , ce inseamna omul pe pamant …dar mai imi trebuie…si mi s-au epuizat ideile…
Cine ma poate ajuta si pe mine…rog mult…pleaseeeeee!

Raman dator…

About Mihai Viorel Dragomir

11 thoughts on “Putin ajutor…

 1. Eu am o complet diferita alta vizune fata de a ta. Nu are legatura directa cu Dumnezeu si este doar ceea ce mi-a trecut prin minte in secunde in care am citit "postarea".
  Pamantul respectiv l-as descrie ca viata normala de care are fiecare omulet parte. Cu un pas inainte si doi inapoi, eterne filosofii si lupte pentru supravietuire, loc unde implinirea sufleteasca nu este neaparat necesara si nu chiar asa des intalnita. A zbura mi l-as imagina cu… imaginatia, pur si simplu. Simpla idee de a te inalta cu ajutorul creativitatii. Pentru ca te poti simtii "in al noua-lea" exprimandu-te. Prin cuvinte, muzica, desen, pictura, scluptura ci orice altceva mai exista. Si nu poti sa stai pe loc sau sa mergi inapoi, poti doar sa evoluezi.
  Sunt muuulte si mari sanse ca ceea ce am scris mai sus sa nu-ti fie de nici un folos si sa fie o protiuta, daaar ideea. 😀

 2. @Adda : Fiecare are o viziune diferita fata de un lucru . Mi-a placut ceea ce ai scris si am scris si eu . Am pus aceste lucruri in antiteza (ce am scris eu cu ce ai scris tu) .
  Iti multumesc !

 3. Cand esti pe pamant , poti dupa voie sa stai pe loc sau sa inaintezi – Eu m-am gandit asa, poti sa mai spui si despre fiinta omeneasca care decide sa inainteze si sa se cladeasca pe sine, ca om, ca individ, sau sa involueze prin incalcarea moralitatii.

  cand zbori insa , nu poti decat sa inaintezi- aceasta expresie se poate referi si la nevoia omului de a visa si de a-si cladi visele.

 4. sa stii ca si eu sunt dea cord cu C.L.M. nu ca as avea ceva cu fundalul, si oricum e blogul tau deci faci cum vrei tu, dar mie mi se pare sters 😀
  mi-am dat cu parerea doar.
  P.S. Aseara a fost o defectiune de la net, cand am reintrat nu mai erai.

 5. Lavinia : care fundal ti se pare sters ? cel care a fost cu inimi sau acesta care este acum ?
  Nu-i nimik…se mai intampla cu netul…si eu am mai avut astfel de surprize sa pice netul . Eu am iesit ca am instalat un program pe pc si a trebuit sa dau restart , iar cand am revenit nu am mai intrat pe messenger .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *