Uncategorized

Promovarea nr.1

Primul blog pe care doresc sa il promovez este blogul Stefaniei deoarece este un blog special !
Ceea ce imi place la acest blog este : continutul , aspectul , numele etc. = TOT !
Am cunoscut-o pe Stefania prin intermediul blogului , prin intermediul a tot ce scrie si pot spune ca prin ceea ce scrie pe blog m-a facut sa vad dincolo de aceste cuvinte , ea a dat viata descrierilor si le-a impus un anumit factor care , pe noi cititorii , ne-a lasat sa vedem dincolo de toate aceste lucruri. Iar ceea ce am vazut eu este urmatorul lucru : o fata speciala , minunata , cu gusturi fine , inteligenta si talentata !
Blogul Stefaniei este un blog de tip personal. Ceea ce scrie pe blog sunt propriile concepte, creatii , idei , pareri si momente din viata ei.
Sunt atat de multe bloguri personale in blogosfera incat nu pot fi numarate , dar cum am zis mai sus : acest blog are ceva in plus , e special ! In continutul acestui blog gasim acel ingredient magic care ne face sa fim atrasi de continutul respectiv , sa dorim sa citim de placere acele cuvinte si pot spune ca eu sunt un cititor fidel al acestui blog.
Mi-a facut placere sa scriu acest articol , mai ales ca prin acest articol pot promova unul din blogurile mele preferate !

Adresa blogului : http://vdstefiii.blogspot.ro

About Mihai Viorel Dragomir

8 thoughts on “Promovarea nr.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *