Uncategorized

O zi speciala & Schimbari la blog

Vreau sa incep acest articol spunand ca astazi este ziua de nastere a unei persoane speciale : Raisa !
Vreau prin acest intermediu sa-ti urez multa sanatate , fericire , indeplinirea tuturor dorintelor , sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata si un sincer LA MULTI ANI !

Pe final va anunt urmatoarele lucruri :
– De acum inainte ma puteti gasi si pe twitter si daca doriti sa-mi fiti alaturi aveti butonul de ,,Follow” in partea dreapta a blogului.
– De astazi , blogul Viziuni din Viata are si chat ! In partea de sus (la pagini) gasiti acolo ,,CHAT” , puteti da click pe el si imi puteti lasa mesaje sau daca sunt online , putem comunica prin intermediul chatului!
– Am adaugat si un pingbox Yahoo! unde il gasiti in partea dreapta a blogului si putem vorbi pe mess prin intermediul blogului 🙂
– Am adaugat si un joc pe blog ! In partea de sus a blogului(la pagini) gasiti acolo ,,JOCURI” , dati click si spor la joc. Este un joc de fotbal . Voi deschide si un sondaj de opinii si sa-mi spuneti daca doriti sa mai adaug jocuri sau nu !
Va multumesc si va doresc o zi de duminica perfecta !
Va pup si aveti grija de voi !

About Mihai Viorel Dragomir

10 thoughts on “O zi speciala & Schimbari la blog

 1. Aş vrea să-ţi mai dau câteva sugestii cu privire la aspectul site-ului. În primul rând trebuie să-l faci vizibil în întregime. Mie unul nu-mi place să trebuiască să dau scroll în dreapta sau stânga să văd toată pagina. În al doilea rând, înţeleg că îţi place mov-ul dar e obositor pentru ochi. În al treilea, şi ultimul rând, ar trebui să integrezi posibilitatea de a lăsa un comentariu şi cu alte opţiuni pentru că nu toţi au conturi pe Google, LiveJournal, WordPress etc.
  Şi ca să închei, la mulţi ani Raisei!

  1. In primul rand nu-l pot face vizibil in intregime deoarece am multe widget-uri adaugate si daca il ,,restrang" acestea se vor inghesui . So…ramane asa !
   Movul este considerat o culoare odihnitoare ochiului ! Si nu este mov deschis sau ,,tipator" ci este mov inchis!
   Poti lasa commuri avand cont si pe facebook .Sub sistemul de comentarii blogger gasesti si o casuta de adaugare comment folosind contul de facebook. Cand mai deschizi un articol si vrei sa lasi un comm , deruleaza pagina in jos si vei observa sub acest sistem de comentarii si sistemul de comentarii facebook.
   Iar cu alte sisteme de comentarii , gen cel oferit de Disqus , nu sunt de acord. Este mult prea complex iar la activarea acelui sistem de comentarii , toate comentariile primite in aceste 18 luni de activitate vor fi sterse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *