Uncategorized

Negarea lui Dumnezeu

Daca la fiecare rau intalnit il negam pe Dumnezeu, atunci la fiecare lucru bun iesit in calea noastra, credem in El si in iubirea Lui?
Cineva, care se afla intr-un moment, nu tocmai placut al vietii, mi-a spus: „Uite unde sunt… Unde este Dumnezeu acum?”
Dumnezeu se afla deasupra ta si te vegheaza. In viata, totul vine la pachet, fie ca vrem, fie ca nu.
Nu stiam sa apreciem lumina daca nu exista intunericul, nu stiam sa apreciem frumusetea daca nu exista uratul, nu stiam sa apreciem momentele bune daca nu existau momentele mai putin bune.
Din momentele bune nu avem ce invata, doar din cele rele. Iar daca omul il neaga pe Dumnezeu la fiecare dificultate, acesta nu va ajunge niciodata sa invete si sa aprecieze ceea ce are.

Cu totii avem momente bune si mai putin bune, dar in ambele situatii, trebuie sa il avem alaturi de noi pe Dumnezeu.
Dumnezeu nu tine binele cu forta la El…

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

12 thoughts on “Negarea lui Dumnezeu

 1. Adevarat… daca privesc in trecut, doar iesirea din diverse crize din viata m-a ajutat sa invat mai multe lucruri si sa ma maturizez. Ideea este ca abia mai tarziu ne dam seama de acest lucru. Cred ca trebuie sa acceptam si binele si raul, pentru ca scopul lor este de multe ori formarea caracterului nostru. Dumnezeu este alaturi de noi, dar noi insine ne impiedicam sa-I simtim prezenta.

 2. "Nu stiam sa apreciem lumina daca nu exista intunericul, nu stiam sa apreciem frumusetea daca nu exista uratul, nu stiam sa apreciem momentele bune daca nu existau momentele mai putin bune." superb.

  1. In cazul acesta ar trebui sa-i multumiti dumnezeului vostru ptr. aparitia raului. Dar din cate stiu eu va rugati sa va scape de rau. Hai s-o luam de la capat. Daca intunericul, uratul, raul v-au facut si va fac un bine, atunci am putea presupune ca au fost si sunt un fel de "rau necesar",nu? Pai ce ar fi sa puneti atunci si voi o vorbulita buna acolo sus la boss-ul vostru ca sa nu mai lupte atata de disperat ptr. a distruge raul. Lupta intre intuneric si lumina, nu? Pai dupa ce intunericul i-a facut un serviciu luminii, nu e ipocrizie curata sa incerci sa-l inlaturi? Mai sa fie!

   E atat de "superb"…incat…….

  2. Este doar parerea dumneavoastra si eu o respect. Raul nu vine de la Dumnezeu, dar nu putem trai o viata fara momente mai putin bune. Cum ar fi vietile noastre fara partea negativa? Ea trebuie sa existe, dar sa nu o privim neaparat ca fiind ceva rau, ci ceva din care avem de invatat.
   Totul vine la pachet, fie ca ne convine sau nu. Cum ar fi existat viata fara intuneric? Ce rost are intunericul si lumina in viata noastra? Daca dumneavoastra nu sunteti o persoana credincioasa si negati existenta Lui, asta este altceva. In acest articol vorbesc cu cei care cred in existenta Lui si va recomand sa cititi Biblia pentru raspunsurile la "nedumeririle" dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *