Uncategorized

Lectia singuratatii

Multi se intreaba: De ce sunt singur/a?
Te-ai gandit macar o secunda ca este o lectie de viata pe care trebuie sa o invatam?
Singuratatea trebuie experimentata, traita si invatata, apoi dupa ce o acceptam o sa ne intalnim si sufletul pereche. Viata vine la pachet dragilor…
Cum fericirea vine la pachet cu tristetea, asa sta treaba si cu singuratatea…
Nu putem valorifica momentele de fericire daca nu cunoastem tristetea si aceeasi ipoteza sta la baza singuratatii.
De ce sa ne plangem de mila ca suntem singuri?
Poate persoana intalnita nu o meritam si de aceea s-a produs despartirea sau nu s-a putut incepe o relatie.
Fiecare isi are propria jumatate!
Multi vor spune: ,,Si x sau y sunt singuri si au 50 de ani!”.Da! Acele persoane nu au acceptat singuratatea pentru a trece la urmatorul ,,nivel”.
Atunci cand vei fi pregatit si vei accepta singuratatea vei intalni si persoana iubita.

Din punct de vedere zodiacal, „cei mai complicati in vederea relatiilor de iubire sunt nativii din zodia gemeni!”
Oare de ce nu contrazic aceasta teorie? :))
Nativii din zodia gemeni iubesc si tin cu adevarat la persoana draga dar nu sufera prea mult dupa o despartire. Ei sunt cu ,,100 de caractere” – mai schimbatori ca vremea dar sunt buni „comunicatori” intr-o relatie dar si intelegatori cu partenerul/partenera de viata.

Sunt gemeni si m-am regasit in toate aceste lucruri desi horoscopul in citesc doar asa de amuzament…nu ma ghidez in viata dupa el!

Dragostea e prea complicata!
Cine e gemeni…manuta susss! ^_^

Tagged , , , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

16 thoughts on “Lectia singuratatii

  1. Sunt gemeni . E adevarat , oarecum nu sufar ca altii 2 ani dupa ce s-a incheiat ceva . Sufar..1-2 luni maxim , adica asa a fost pana acum , dar niciodata mai mult . Merg pe principiul " S-au mai despartit si altii si nu au murit " . Si chiar asa e , in plus , singuratatea nu e mereu asa rea , adica atunci ai mai mult timp sa-ti acorzi tie si prietenilor , uneori singuratatea te face o persoana mai buna.

  2. Eu sunt varsator :D.
    Ai dreptate in legatura cu ce ai spus. Poate nu avem o relatie pentru ca intradevar, nu am gasit persoana potrivita, pe care sa o meritam sau care sa ne merite

  3. eu sunt gemeni si cunosc treaba asta cu singuratatea :)) nu stiu daca cei la 50 de ani nu au acceptat-o, sunt oameni care au renuntat la relatii… probabil ca de aia sunt singuri :-??

    Nu stiu, si ca tot vorbim de gemeni, sa stii ca atunci cand ni se pune pata pe cineva nu ne mai schimbam ca vremea:)) eventual ne schimba comportamentul partenerului ;))

  4. Eu sunt capricorn 😕 Si prefer mai mult singuratatea decat o relatie. Intr-o relatie te mai certi, mai apar unele probleme, etc. In schimb, cand esti singur poti mai bine sa lucrezi la relatia ta cu tine sau cu Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *