Uncategorized

Jucariile – marca de aur

Copilaria mea s-a rezumat la jucarii. Ma desprind din generatia de aur, care a cunoscut taramul dintre era tehnologiei si vechea era, cea a jocurilor desfasurate in aer liber.
 „De la noi a inceput totul, sa vedem unde se termina…” Vioreld
Imi asezam jucariile pe covor si uneori le tamponam intre ele, imaginandu-mi ca sunt prezent la curse si a avut loc un accident nefericit.
Intr-o zi, am calcat pe una din masinute si am cazut. Nu am stiut ce s-a intamplat, stiu doar ca eu eram prezent printre ele, doar ca ele erau vii, si chiar participam la o cursa de masini. Eram in centrul lor, iar ele se-ntreceau pentru a castiga cursa de pe covorul meu, iar castigatorul, probabil se alegea cu locul de cinste: pe televizor pentru a fi admirat de intreaga familie.
Anii au trecut, dar copilaria a ramas. Desi la aceasta varsta multi m-ar cataloga adult, cred ca tot imi sta gandul la jucarii.
In orice adult zace un suflet de copil iar pasiunea baietilor pentru masini nu se schimba, chiar daca la varsta asta, masinile sunt mai scumpe.
BigBoysToys.ro este alaturi de fiecare parinte care doreste sa cumpere jucarii copiilor pentru a se bucura de acea perioada de aur. Jucaria este salvarea copilului in era in care tehnologia domina si la varstele cele mai fragede.
Am un verisor care este in floarea copilariei, iar cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, as dori sa-i ofer cadou cateva jucarii din acest magazin online.Si pentru faptul ca el este un „iubitor al constructiilor” si adora sa construiasca blocuri din piese de jucarii, cred ca o betoniera l-ar ajuta la „munca” pe care o depune. Apasa aici pentru a accesa categoria machete utilaje de constructii.
Si a doua jucarie care l-ar ajuta pe vrednicul meu constructor este un excavator pe senile, prevazut cu cupa:
 Jucariile nu au o limita de varsta, cati adulti nu s-au vazut, jucandu-se cu jucarii? Povestea acestora continua, doar ca adultii sunt prea ocupati pentru a acorda importanta.
Eu inca privesc la ele si ma vad pe mine, la varsta de cativa anisori, cand stiam sa apreciez fiecare jucarie primita, pentru ca, pentru mine, o jucarie inseamna zile intregi de activitate si fericire la-o-lalta.
BigBoysToys este singurul site care a pastrat traditia anilor care au apus si care ne pune la dispozitie cele mai bune jucarii pentru micutii nostrii creatori de veselie si nu ramane decat sa ma aplec in fata lor si sa spun: Va multumesc ca existati!

„La varsta mea, cand ar trebui sa ma gandesc la prostii,
Mie-mi sta gandul, tot la jucarii!” (Vioreld)

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

2 thoughts on “Jucariile – marca de aur

  1. Am si eu o cutie plina cu jucarii…unele le-am dat altor copii dar majoritatea le-am pastrat deoarece imi amintesc de copilarie.

    "Imi asezam jucariile pe covor si uneori le tamponam intre ele, imaginandu-mi ca sunt prezent la curse si a avut loc un accident nefericit."

    Exact asa faceam si eu (cred ca si alti copii)…de multe ori mi-am rupt pantalonii in genunchi, deoarece ma jucam cu masinutele prea mult. Din pacate, acum vad foarte multi copii care la 3-4 ani stau la calculator si se uita la televizor neincetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *