Uncategorized

Inlocuirea vechiului scris

Sa las o pagina alba este cel mai dureros lucru. Albul imaculat al unei coli care abia a fost dezpachetata din ambalaj imi fura privirea , dar nu intr-un sens bun. Asternarea pe foaie a literelor este frumusetea vietii exprimata prin arta scrisului. Nimic nu este mai frumos decat sa redai viata unor intamplari , sentimente prin scris.
Tastatura a inlocuit pixul , dar prefer sa dau vina pe tehnologie , ca doar nu se poate scrie pe blog cu pixul . Acum nu mai putem gresi la formarea unor litere , putem gresi doar la tastarea lor . Chiar si sunetul pixului pe foaie a fost inlocuit de sunetul tastelor reci , de plastic.
Indiferent de modalitatea de a scrie , de acest lucru nu o sa ma las niciodata.

*Scrisul din imagine este scrisul meu 😀 Click pe poza pentru marire !

Pe final , Stefan (de la proprianaliza.blogspot.ro) mi-a facut o surpriza pe pagina StolenImg . A postat cateva  poze cu cea mai frumoasa actrita . Despre cine este vorba ? Click AICI!

About Mihai Viorel Dragomir

7 thoughts on “Inlocuirea vechiului scris

  1. eu prefer de exemplu sa-mi scriu jurnalul cu mana, desi am avut momente cand am mai scris si in calculator..

    jurnalul chiar este intim si nu as vrea ca peste ani sa nu am o amintire cu evolutia scrisului meu in fiecare an..

    in schimb daca scriu o poveste sau compunere pentru mine atunci scriu pe calculator. dar dragostea mea pentru papetarie, instrumente de scris e prea mare ca sa nu mai folosesc aceasta metoda de a scrie.

  2. Sunt mega hiper ultra îndrăgostit de instrumentele de scris și paradoxal, chiar și de scrisul de mână, deși scriu foarte urât. Abia aștept câte o ocazie să iau un pix și să las urme pe hârtie. Mi se pare minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.