Uncategorized

Facturare online – O alternativa avansata fata de facturarea clasica

     
       Unele persoane considera ca realizarea de facturi si avize este o sarcina destul de usoara, dar nu este deloc asa, mai ales ca vorbim despre cantitate, in prim plan. Lucrez in domeniu pentru o companie de logistica si zilnic tiparesc aproximativ cinci sute de facturi si avize de insotire a marfii. La un moment dat, gestionarea informatiilor devine o sarcina destul de complicata, mai ales ca nu detin toate instrumentele necesare la indemana si mai intervine oboseala. O perioada de timp am folosit un program clasic de facturare destul de complicat, in raport cu functiile oferite si destul de vechi. Faptul ca era un demers destul de greu iar timpul de lucru era destul de mare, m-a determinat sa pasesc in biroul directorului si sa-i prezint o oportunitate de facturare si avizare mult mai buna. I-am vorbit despre MiracleBill, un program online care permite facturarea direct din platformele Magento/Cs-Cart/Opencart, scutind foarte mult timp pentru administratorii de magazine si nu doar, ci si timpul operatorilor de facturare in ceea ce priveste lucrul pe calculator.
Timpul de lucru pe care-l efectuam la realizarea unei facturi era de aproximativ sapte minute iar acum reusesc sa realizez o factura in aproximativ trei minute. Faptul ca informatiile sunt stocate pe un server online, ajuta firma ca, in caz de vreo defectiune hardware sau software a calculatoarelor, informatia este in siguranta, evitandu-se pierderea informatiilor. Accesul la informatii se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, cunoscuta doar de personalul calificat in realizarea facturilor.
O mare parte din companiile de renume au apelat la aceste servicii online de facturare, deoarece exista posibilitatea de a lucra de oriunde, de pe orice calculator care detine conexiune la internet.         Informatia pe site este criptata fiindca platforma detine un certificat de securizare, practic, informatia este in cel mai sigur loc iar furtul de date fiind imposibil de realizat.
Cei care sunt neincrezatori, le spun sa se informeze inainte de a face trecerea de pe o platforma instalata pe un HDD care se poate strica oricand si o platforma online dedicata facturarii si avizelor. Doresc ca decizia sa fie luata in cunostinta de cauza si fiecare sa se convinga de eficienta acestei platforme prin incercarea gratuita pusa la dispozitie pe o perioada de 30 de zile. Dupa, daca te-ai convins de eficienta acestuia, poti face un abonament in functie de cerintele tale si banii de care dispui pentru eficientizarea facturarii la nivelul intreprinderii tale.
     Este o idee geniala privita din ambele tabere: patron si angajat, un lucru in care ambele parti au numai de castigat.

    Daca doresti sa te informezi suplimentar, esti liber sa o faci la urmatoarele doua adrese recomandate de mine:
1. http://infotva.manager.ro/articole/infotva/totul-despre-emiterea-facturii-cu-si-fara-tva-2155.html
2. http://contabilul.manager.ro/a/13325/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-factura-explicatiile-expertilor-si-studii-de-caz-lamuritoare.html

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.