Despre mine

Nume: Dragomir Mihai Viorel
Varsta: 23 ani
Sex: Masculin
Oras: Bucuresti
Am descoperit bloggingul in urma cu 5 ani, prin intermediul unei persoane pe care am cunoscut-o in mediul online. Mi s-a parut ceva interesant si am zis „De ce nu?”. A avut rabdarea necesara de a ma invata cateva lucruri de baza, fiindu-mi necesar cat sa ma ridic pe propriile picioare.
      Am pornit cu un blog pe blogspot (platforma de blogging oferita de google) si un subdomeniu. Nu stiam atunci ce este un domeniu si la ce ma ajuta. Dupa doi ani de activitate si scris intens, ajungand la un numar de peste o mie de articole, m-am decis sa imi cumpar un domeniu si de a avansa pe scara blogosferica.
      Mai tarziu, am dat startul unei reviste online de cultura – Orizonturi Literare, acum devenita „Cuvantul Literar” si a unui blog dedicat pentru promovare. 
     M-am inscris la competitia „SuperBlog 2013”, fiind cea mai mare provocare peste care am trecut. Era o intrecere cu mine insumi. Nu m-a interesat in mod expres competitia, fiindca am vazut in SuperBlog o familie, o comunitate prin intermediul careia am legat prietenii si am descoperit alti bloggeri, si am dorit sa obtin 120% de la mine. Vreti sa stiti ceva? Am reusit!
Acestea fiind spuse, dau startul acestui nou proiect care se numeste „Ro Social”. Despre ceea ce va fi, vedem…

1 thought on “Despre mine

Comments are closed.