Uncategorized

Despre bacalaureat & About me

1. Despre bacalaureat

Sa incep de la ,,facerea lumii” .
Probele din liceu au fost foarte usoare…cred ca mai mult au fost pierdere de vreme .
La romana oral am luat experimentat (B2) , competentele digitale nu le-am mai dat , iar la engleza am luat avansat pe linie (B1) .
Nu sunt chiar cel mai bun la limba engleza… eu nu am facut limba engleza nici macar la scoala generala…deci va rog.

Probele scrise…
a) La limba romana : Sincer nu ma asteptam sa cada ,,Luceafarul” . Eu credeam ca o sa cada ,,O scrisoare pierduta” sau ,,Ion” . Oricum am invatat toate operele de bac si nu aveam cum sa primesc nici macar o surpriza. Am facut TOATA LUCRAREA la limba romana si ma astept la nota mare šŸ™‚ . Am fost multumit de prestatia mea la examenul la limba romana .
b)MATEMATICA : Cea mai slaba prestatie pe care am avut-o . Nu am fost si nu sunt multumit deloc de ce-am putut face la matematica.Cea mai slaba prestatie (ma repet singur) . Adica…am facut doar jumatate de lucrare…mai exact am facut fix pana la nota 5,00 . Asta daca cei de la corectare imi acorda punctaj maxim pe fiecare exercitiu rezolvat .Deci stau cu grija sa nu pic… Daca pic…asta e…mai dau si in a doua sesiune daca asta imi este ghinionul .
c) Biologie : Si aici am avut o prestatie impecabila .La fel ca la limba romana am facut toata lucrarea si ma astept la o nota mare . M-am corectat dupa barem (la fel ca la limba romana) si stiu ca am facut bine totul :d

Deci : singura materie care mi-a pus bete in roate a fost matematica.Nu o suport…NU o suport :(( Sper sa nu fiu chinuit sa mai dau si in a doua sesiune . Am ganduri si planuri pt vara asta, nu sa stau sa invat iara pentru cea mai tampita materie posibila .

2.Despre mine
Am primit un numar maricel de mesaje precum sa fac un articol ,,despre mine” . Initial nu am fost de acord pentru ca nu sunt genul de persoana care sa isi faca biografie pe internet . Stim cu totii ca sunt persoane care isi trec chiar absolut toate datele pe internet…eu nu sunt de acord cu aceste lucruri . O sa scriu cateva lucruri despre mine , dar nu intru prea mult in detalii , deci multumiti-va cu atat !

Ma numesc Dragomir Mihai-Viorel . In ,,real life” lumea imi spune Mihai , iar aici Viorel . Am 19 ani (impliniti) …wow ce batran sunt ;)) Maine-poimaine imi spun copii pe strada ,,saru’ mana” ;)) Glumesc …
Sunt o persoana directa , atunci cand imi place ceva chiar imi place si o spun cu sinceritate , atunci cand nu imi place spun direct : ,, nu imi place” . Stiu ca multi considera acest lucru un defect la o persoana pentru faptul ca ,,vezi domne…cum poti sa-i spui unei persoane in fata acel lucru? ” …pai si ce vrei sa fac ? Sa il mint frumos ? Eu nu mint…si ce rost are sa lungesc vorba ? Mai bine ii spun direct ,,Bucuresti” si gata…fiindca si daca o luam pe la Pitesti ajungem tot la ,,Bucuresti”…deci tot acolo ajungem .
Si ca am zis despre ,,vorba” …vorbesc mult…oooo…da . Si acest lucru mereu am stiut sa il valorific ca o calitate . Mereu m-am folosit de acest ,,instrument” sau ,,arta” si am iesit din ceva buclucuri . Daca stau sa iau o explicatie rationala , cred ca …vorbesc mult pentru ca sunt zodia Gemeni šŸ™‚ . Iubesc persoanele Gemeni…ma inteleg cu toti Gemenii de pe aceasta lume . Esti Gemeni ? Esti de-al meu …hihi.
Sunt o persoana deschisa care ii asculta mereu pe cei din jur .
Sunt o persoana care stie sa aprecieze fiecare gest si pe care nu o intereseaza valoarea materiala .Pentru mine ce este venit din suflet …conteaza cel mai mult .
Sunt o persoana credincioasa…cred in Dumnezeu mai mult decat cred in mine!
Sunt o persoana visatoare : Atunci cand doresc sa ma desprind de aceasta realitate , ma refugiez in vise .
Sunt si o persoana copilaroasa : Uneori am momentele mele de copilas cu varsta de 10 anisori… Si stiti ce ? Mie imi place…cred ca eu nu o sa-mi pierd niciodata copilul din mine .
Sunt o persoana care apreciaza tot ce este ,,bun” din jurul meu .
Sunt o persoana care crede in IUBIRE. Universul meu are la baza iubirea . Iar la baza acestei iubiri stau parintii mei … mamica mea pe care o iubesc si care m-a crescut si impreuna cu tatal meu (tata care in acest moment ma priveste de SUS , deoarece m-a lasat sa ma descurc singur pe aceasta lume inca de la varsta de 5 ani) .
 Imi place muzica…face parte din viata mea…zilnic ascult. Ce genuri ascult ?: Pai ascult cam toate genurile muzicale . Am si doua-trei genuri preferate : muzica usoara , pop si hip-hop .
Ca o ultima data despre mine…sunt nascut pe 3 iunie šŸ™‚

Cam atat despre mine… Sper ca nu v-am plictisit prea mult…stiu ca este ca lung articolul šŸ™‚

About Mihai Viorel Dragomir

2 thoughts on “Despre bacalaureat & About me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.