Uncategorized

Decizie luata & Constructia vietii

Am decis sa nu mai raspund mail-urilor pe blog. Chiar daca am facut doar 3 duminici chestia aceasta , nu o mai fac . Deja mail-urile se inmultesc si nu stiu de ce , pentru ca eu nu va pot ajuta cu nimic ci doar cu un sfat si atat . Daca doriti sa aflati ceva , imi cititi blogul si atat !


Acum o sa va scriu despre ,,constructia vietii ” !
Din ce se construieste viata ?
– decizii
– actiuni
-credinta
– iubire
-ratiune
-idei (ganduri) .
Cine ne coordoneaza noua viata ? Nimeni …noi singuri .Suntem stapanii propiilor actiuni , ratiuni si felul de a gandi . Unii oameni spun ca au probleme si nu mai stiu ce chestii , dar intrebarea cea mai importanta v-ati pus-o ? DE CE ?
Pentru ca datorita actiunilor si a ceea ce am gandit la acel moment am ajuns intr-o problema .Problemele nu pica din cer cum nu pica nici banii… toate au o consecinta .Totul se bazeaza pe actiunea cauza-efect .
Inainte de a arata cu degetul spre cineva , ar fi cazul sa ne aratam noua degetul si sa analizam situatia , apoi sa actionam .Nu degeaba ne spun ,,batranii” : ,,Gandeste de 2 ori inainte de a face ceva !” .


Meditati la urmatoarea fraza : 

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. – John Lennon

About Mihai Viorel Dragomir

5 thoughts on “Decizie luata & Constructia vietii

  1. @Raisa : de aceea am si pus acea fraza . De acum inainte dupa articolul scris va urma si un citat celebru care este in stransa legatura cu articolul , care poate fi folosit ca argument dar care poate fi si o tema de meditat .
    @£α ❤ : desigur , iti trimit intr-un comm , pe care te rog sa nu il publici id meu de messenger !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *