Uncategorized

Cum acceptam o veste …

Cum acceptam o veste ?
Desigur daca vestea este buna , o primim cu bratele deschise si cu caldura in suflet . Multi actioneaza prin lacrimi la primirea unei vesti bune , este normal .
Acum v-ati intrebat cum actionam la primirea unei vesti proaste ?
Multi actioneaza cu sentimentul de tristete si lacrimi , in unele cazuri se ajung la ,,lucruri” extreme (Dumnezeu sa ne fereasca de astfel de lucruri) .
Insa nu trebuie sa ne gandim numai la rau. O veste rea trebuie sa o acceptam , stiu ca ne displace , este normal , dar trebuie sa o privim ca pe o buturuga pusa pe mijlocul soselei , in acest caz , ca o piedica pusa in drumul vietii .
In viata nu poti sa mergi doar pe sus , mai si cadem , dar trebuie sa ne scuturam de praf , sa ne ridicam in picioare si sa mergem inainte .
Aceste lucruri sunt foarte important de retinut . Trebuie sa ne acceptam vestea ,,cea rea” , pentru ca toti dam de aceste ,,piedici” in viata si sa trecem peste .
Nu uitati ,cu credinta in  Dumnezeu trecem mereu peste .

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

4 thoughts on “Cum acceptam o veste …

  1. Multumesc.Si mie imi pare bine cand vad persoane care vad viata asa cum trebuie sa o vada , si anume un dar de la Dumnezeu .

    Dumnezeu sa te ajute si sa-ti lumineze calea in viata .

  2. mda…Credeam ca sunt singurul care gandesc asa . Sper ca multi sa ia exemplul nostru , mai ales al tau , si sa invete sa treaca mai usor peste greutatile vietii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.