Uncategorized

Cine sa ajute ? Nu are cine !

O sa va povestesc o intamplare la care am fost martor acum 3-4 luni de zile dar de care abia acum mi-am amintit sa scriu .

Eram la o trecere de pietoni iar semaforul pentru noi (eu si inca 2 persoane)era rosu. Pe partea cealalta era o doamna/domnisoara foarte tanara , cred ca pe la 21-22 de ani (aproximez si eu) cu un diplomat in mana dreapta.
Langa domnisoara erau inca 7 persoane ; baieti tineri cu varste cuprinse intre 14 ani si pana in jurul varstei de 25 de ani. Intr-un moment neasteptat diplomatul domnisoarei s-a deschis si i s-au imprastiat toate dosarele , documentele etc…mai pe scurt : toate hartiile !
Eram pe partea cealalta asteptand sa se faca o data semaforul ala verde sa pot trece , dar parca refuza sa se faca verde ; in schimb priveam cum domnisoara se chinuia sa isi recupereze toate hartiile , mai ales ca batea vantul si nimeni din jurul ei nu o ajuta. Adica pustanii , adolescentii si tinerii adulti stateau linistiti vorbind la telefon , stand cu mainile in buzunar sau ascultand muzica iar domnisoara se chinuia sa isi stranga toate documentele. Pana am traversat soseaua , domnisoara deja a reusit sa-si stranga hartiile !

Constat cu tarie
Ca cei 7 ani de-acasa
…Pentru unii…
…Lipsesc cu desavarsire !

About Mihai Viorel Dragomir

12 thoughts on “Cine sa ajute ? Nu are cine !

    1. Multumesc ! Dar din pacate nu am putut-o ajuta cu nimic …si eu am stat neputincios fara sa misc un deget deoarece semaforul era rosu si masinile treceau continuu iar cand s-a facut semaforul verde si am reusit sa traversez , domnisoara deja avea toate hartiile stranse 🙂

  1. ohm, si eu am vazut chestii asemanatoare… cu toate ca atunci cand mi se intampla mie nu ma pot gandii decat la „Te rog sa ma ignore toata lumea” :)). Oricum, cam asa sunt oamenii din ziua de azi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.