Uncategorized

Cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti

Cu totii ne imaginam acea zi speciala din viata noastra in care ne unim destinul cu persoana pe care o iubim, acea zi speciala in care totul trebuie sa fie perfect: de la rochia de mireasa, costumul de ginere pana la fotograful care va imortaliza cele mai frumoase clipe din viata noastra intr-un aparat.
Tocmai aici voiam sa ajung, fiindca fotograful reprezinta pionul principal la o nunta si de aceea trebuie sa ma gandesc la cateva lucruri inainte de a alege unul.

A fi fotograf de nunta nu inseamna a face poze, insemana a scrie povesti prin fotografii…”
 
M-am gandit la un fotograf care sa fie din capitala si care sa merite statutul de fotograf nunta Bucuresti din toate punctele de vedere.
Atunci cand aleg un fotograf ma gandesc la aparuta folosita si la experienta acestuia in domeniu.
Nu vreau sa-l aleg la intamplare ci prin recomandare.Cred ca este cea mai ideala metoda de a alege un serviciu de calitate. O persoana care mi-a multumit o ruda sau un prieten prin serviciile puse la dispozitie, ma va multumi si pe mine.
Dar sa nu ne rezumam doar la fotografii fiindca momentele speciale din vietile noastre merita sa fie si filmate.
foto video nunta Bucuresti reprezinta un serviciu complet pe nevoile satisfacerii dumneavoastra.
Cameramanul nu trebuie doar sa apese butonul .REC si atat iar imaginea nu trebuie sa fie simpla si rece.
Cameramanul are cea mai importanta misiune, el trebuie sa filmeze nu doar dansurile si actiunile celor din jur, el trebuie sa transpuna caldura, sentimente si fericire in filmarile facute.
Omul nu are capacitatea de a-si aminti fericirea din acea zi sau sentimentele traite in acel moment ci doar imagini reci la culoare care semnifica o nunta, tocmai de aceea, peste un timp, doresc sa retraiesc acele momente in fata televizorului uitandu-ma la filmarea nuntii.

„Un fotograf are misiunea de a capta fericirea in aparatul de fotografiat…” (Vioreld)

Pentru concursul blogawards.ro 

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.