Uncategorized

Ceasuri de mana de la TopCeas.ro

TopCeas este un magazin online de ceasuri care vă pune la dispoziţie cele mai bune ceasuri elvetiene la cele mai bune preţuri.
Magazinul este definit prin eleganţă şi rafinament. Ceasurile disponibile pe site sunt ceasuri de firmă, gen: Doxa, Emporio Armani, Tissot, Karl Breitner şi multe altele.
Ceasurile Karl Breitner ies în relief prin lux şi prin purtarea etichetei Swiss Made care este cel mai strict calificativ din domeniul orologeriei. Acest calificativ scoate în relief calitatea ceasurilor şi a materialelor folosite în crearea lui.
Ceasurile Karl Breitner sunt asamblate manual şi sunt rezistente la apă. După asamblarea ceasurilor, acestea sunt supuse la un control amănunţit pentru depistarea oricărei eventuale erori ce s-ar fi putut produce la asamblarea acestora.
Uitându-mă în gama de ceasuri Karl Breitner, am găsit ceasuri care pleaca de la preţul de 1.000 RON şi ajung până la 9.000 RON şi nu uit să precizez faptul că am găsit ceasuri placate cu aur şi aur roz.
Pentru cei care doresc să citească toate detaliile în ceea ce priveşte ceasurile marca Karl Breither, îi invit să viziteze site-ul oficial: www.karlbreinter.com/ro .

Cum acestea sunt ceasuri de lux, achiziţionarea unui astfel de ceas este foarte dificila, dar cei care doresc sa-şi achiziţioneze un ceas de lux, le recomand site-ul TopCeas.
În timp ce mă uitam pe „vitrinele” magazinului online, m-a atras foarte mult un ceas bărbătesc, marca Karl Breitner Gentle Steel Silver şi cred că am stat mai bine de 15 minute şi l-am admirat.
Să vă arăt şi vouă despre ce ceas vorbesc:

Este un ceas bărbătesc căruia îi dau nota 10+ datorită aspectului si rafinamentului la partea de design. Toate ceasurile sunt frumoase, dar acesta mi-a plăcut în mod special. Ştiţi cum se spune: fiecare om cu preferinţele lui…
Preţul acestui ceas este de 999 RON.

 Aşa că dacă doriţi rafinament şi lux, un astfel de ceas v-ar sta de minune pe mană. Eu cred ca m-aş uita din 5 in 5 minute la ceas să văd cât este ora, dacă aş avea un astfel de ceas.

*Articol scris pentru concurs
Tagged , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *