Uncategorized

Ce se produce, aia cumperi!

Sursa poza: selgros.ro

Atunci cand ne cumparam un aparat electronic, electrocasnic sau multimedia, nu prea ne gandim la provenienta acestuia, fabricatie s.a.m.d. ci doar cativa dintre noi mai aruncam un ochi la numele firmei producatoare, daca este un nume cunoscut sau mai putin cunoscut. Unii dintre noi, etichetam calitatea aparatului dupa numele firmei. Un al doilea filtru pe care il aplicam atunci cand facem cumparaturile este pretul aparatului si functionam cu totii pe premisa: „ce e ieftin nu e bun, ce e scump, e mai bun”. Calitatea produsului nu tine doar de aceste aspecte. Poti cumpara un produs mai ieftin si care sa se ridice la pretentiile tale sau poti cumpara un produs mai scump care sa promita performanta in calitatea sunetului, viteza de transmisie a datelor, acumulator bun dar sa fie slab in ceea ce priveste rezolutia ecranului, fiindca, pe undeva, unele firme compenseaza investitia. „Daca bag mai multi bani in calitatea sound-ului, trebuie sa scot de undeva si scot din calitatea imaginii”, tot ce am scris mai devreme fiind doar un exemplu. Asta nu exclude varianta ca nu exista produse de buna calitate doar ca acestea nu sunt expuse in functie de anumite criterii pe care noi le aplicam. Producatorii doresc sa-si aduca in fata ta, produsele realizate de ei, punandu-va pe rafturi cele mai de calitate produse pentru a alege dintre ele, in functie de preferintele fiecarei persoane.
Revenind la ideea produselor care stau pe rafturi si asteapta sa fie cumparate, in ceea ce priveste provenienta lor nu suntem prea interesati. De ce nu ne interesam de calitatea materialelor? De ce nu testam inainte sa cumparam? Daca intalnim un nume de producator de electrocasnice si despre care nu stim nimic, de ce evitam produsul si nu ne documentam mai mult despre acea firma? Cum poti merge mai departe cand tocmai, prin lipsa de cunostinta, s-a evitat un produs bun?

Horeca Expert in Ploiesti produce si livreaza cele mai bune electronice, electrocasnice si aparate multimedia, atat calitativ cat si din punct de vedere financiar. La Selgros Ploiesti gasesti cele mai multe produse din gama producatorului Horeca Expert. Ei se gandesc la cerintele tale dar si la portofelul tau deci tu te gandesti de unde sa cumperi?

Selgros Ploiesti
Produse alimentare si nealimentare

Str. Grigore Cantacuzino Nr. 366APloiesti, 100301, RO

Tel: 0244 502 000 

Fax 0244 502 19
Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *