eadv

Ce faci in caz de anulare a zborului? Aerohelp te ajuta

Ce faci in caz de anulare a zborului? Aerohelp te ajuta

 

 

In cazul intarzierii sau anularii unui zbor pasagerii trebuie sa stie ca au anumite drepturi. Daca in ultimii trei ani ai trecut printr-o situatie de anulare zbor, cei de la Aerohelp te ajuta cu toate demersurile necesare astfel incat sa primesti despagubire. Ei iti preiau povara si stresul acestor demersuri, iar la final doar vei plati un procent din banii primiti de la compania aeriana.

 

Mai jos afli tot despre drepturile tale in cazul unui zbor anulat si cum te ajuta cei de la Aerohelp.

 

Despagubiri in caz de anulare zbor

 

In caz de anulare zbor, neplacerile create de compania aeriana sunt chiar mai mari decat in cazul intarzierii unui zbor, fiindca in acel caz mai ai sanse sa ajungi in aceeasi zi la destinatie. Toate planurile iti sunt date peste cap si in unele situatii poti pierde oportunitati importante. Asadar, legislatia europeana este de partea pasagerului, iar daca esti eligibil poti primi compensatii si despagubiri. Daca ai trecut printr-o astfel de situatie, cu siguranta te-au acaparat stresul si dezamagirea, in special daca acea companie aeriana nu ti-a oferit o explicatie clara pentru anularea zborului. Prin urmare acestea sunt drepturile tale:

 

  • indiferent de motivul pentru care a fost anulat zborul, compania aeriana este obligata sa iti asigure confortul si siguranta pe toata durata in care astepti un nou zbor spre destinatia ta;
  • ai dreptul sa primesti o rambursare completa a costului biletului de avion;
  • ai dreptul sa primesti mese si bauturi racoritoare furnizate sau rambursate de compania aeriana;
  • ai dreptul sa efectuezi doua apeluri telefonice gratuite sau doua mesaje trimise prin e-mail sau fax;
  • in cazul in care operatorul de zbor va organiza o ruta alternativa sub conditii similare de zbor, acesta trebuie sa asigure cazarea la hotel si transport spre si dinspre locul cazarii.

 

In cazul in care zborul face parte dintr-o ruta cu escala, iar din cauza anularii nu mai vrei sa ajungi la destinatie, compania aeriana are obligatia de a-ti oferi un zbor spre portul aerian de unde ai plecat. Exista cazuri in care zborul anulat nu este eligibil pentru compensatie, iar pe aerohelp.ro poti afla mai multe informatii.

 

Cei de la Aerohelp te ajuta sa economisesti mult timp si scapi de batai de cap. Completezi online un formular si afli daca esti eligibil. Apoi ei incep sa se ocupe de procesul administrativ, de procurarea tuturor informatiilor si de completarea tuturor documentelor si dosarelor, specialistii asigurandu-se ca primesti despagubirea potrivita.

 

Contact:

 

help@aerohelp.ro

Tagged

About Mihai Viorel Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *