Uncategorized

Ce este ascendentul unei zodii? Horoscop

Pentru pasionatii si iubitorii de horoscop am decis sa fac acest articol.
Nu vi s-a intamplat sa aveti caracterul/personalitatea unei alte zodii? Ex.: Esti in Gemeni dar ai multe lucruri luate de la zodia Rac….
Aici intervine ascendentul!
Ce este ascendentul?

Caracteristicile zodiei in care este plasat ascendentul simbolizeaza adevarata personalitate a individului, dispozitia sa, temperamentul si chiar si aspectul sau fizic. Zodia ascendenta este la fel de importanta ca si zodia natala.
ASCENDENTUL este simbolul impresiei pe care o lasa individul in ochii celor din jur, deci oglinda adevaratei sale personalitati. Ascendentul este calculat pentru fiecare persoana in parte in functie de ziua, luna, anul nasterii si pentru o exactitate mai mare se foloseste ora nasterii si locul nasterii.

Mai usor de inteles, prin ascendent, imprumuti anumite „lucruri” de la alta zodie.

Daca nu va stiti ascendentul imi puteti lasa un comm cu data nasterii si ora iar eu va calculez ascendentul.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,

About Mihai Viorel Dragomir

15 thoughts on “Ce este ascendentul unei zodii? Horoscop

  1. Nu exista si descendent?
    Auzisem si eu de ascendent si mi-l calculasem (berbec), pentru ca mi se par interesante toate chestiile ce tin de astrologie.
    Mie imi vine aproape ca o manusa zodia varsator, chit ca sunt si lucruri ce nu mi se potrivesc deloc. Imi iubesc zodia 🙂
    De la berbec mi se potrivesc unele lucruri, dar putine. Adevarul este ca eu trebuia sa ma nasc in aprilie si sa fiu berbec ca zodie, caci m-am nascut in a 7-a luna 😛 Dar cred ca Dumnezeu stia ca eu trebuie sa fiu varsator :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.